Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
misiu
|
Wysłany: Sro Lis 26, 2014 16:35 Temat postu: Zdrowie i fitness |
|
|
http://fitness-inspiracje.pl to strona o sporcie i zdrowym odżywianiu. Znajdziesz tutaj porady instruktorów i dietetyków. Chcesz poprawić swoją sylwetkę? Dobrze trafiłeś! Z nami zdobędziesz wiedzę z zakresu fitness oraz żywienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 26, 2014 16:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tafla
|
Wysłany: Pią Lis 28, 2014 10:37 Temat postu: |
|
|
To temat, który bardzo mnie w ostatnim czasie interesuje. Kupiłam nawet na Zalando buty sportowe do biegania i mam już na swoim koncie co najmniej kilkanaście kilometrów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
asak
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2015 11:25 Temat postu: |
|
|
Co do obuwia sportowego, to możecie sprawdzić sklep http://www.szch.pl/ , który oferuje buty prosto od producenta. Sam zamawiałem tutaj już kilka par, na paczę trzeba poczekać około 2 tygodni, ale paczki nadawane są prosto z USA. Myślę, że w takiej cenie naprawdę warto kupić oryginalne obuwie. _________________ http://www.neopak.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
zua_dziewczyna
|
Wysłany: Sob Lut 28, 2015 15:19 Temat postu: |
|
|
Ja nie lubię czekać tak długo. Jak coś kupuję to muszę to mieć natychmiast, dlatego zakupy przez internet bywają trudne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Orgi
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2015 13:45 Temat postu: |
|
|
cały potrzebny sprzęt sportowy można kupić w sklepie http://www.sk-sport.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
mag
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2015 20:53 Temat postu: |
|
|
Kurcze, jak wy macie czas na ćwiczenia. Mi ciągle go brakuje! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Harry
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2015 12:48 Temat postu: |
|
|
mag napisał: | Kurcze, jak wy macie czas na ćwiczenia. Mi ciągle go brakuje! |
W takim razie polecam superszybki, 4 minutowy trening tabata, który dalej spektakularne efekty w krótkim czasie! Jest to trening bardzo intensywny, pobudzający nasz metabolizm do spalania zbędnych kalorii. No i zajmuje Ci 4 minuty , 2-3 razy w tygodniu, więc nie możesz narzekać, że zajmuje Ci czas  |
|
Powrót do góry |
|
 |
libre
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2015 11:07 Temat postu: |
|
|
Chętnie przejrzę tę stronę i dowiem się czegoś więcej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Emma
|
Wysłany: Sro Sie 24, 2016 10:22 Temat postu: |
|
|
Zdrowie mamy tylko jedno więc trzeba o nie dbać. Ja od wielu lat mam problemy z sercem i wiem, że jeśli zaniedbam tą kwestię to może mieć poważne konsekwencje. Dlatego regularnie chodzę na wizyty do kardiologa Kuśnierz, przyjmującą w Bytomiu gdzie jestem poddawana serii specjalistycznych badań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
libre
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2016 18:59 Temat postu: |
|
|
A jak odnosicie się do operacji plastycznych? Macie coś przeciwko czy nie? Ostatnio zaczęłam się nad tym zastanawiać, bo koleżanka zastanawia się nad implantami anatomicznymi piersi. I w sumie uważam, że dobrze robi. Skoro męczy się z kompleksami to czemu ma nie zmienić swojego życia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
elcia
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2016 07:30 Temat postu: |
|
|
Sport to zdrowie, każdy powinien podejmować chociaż minimalną formę aktywności. Z mężem najbardziej lubimy biegać, chyba, że pogoda nie rozpieszcza wtedy jedziemy na siłownię. 1-2 h w zależności od tego ile mamy czasu. O czym trzeba koniecznie pamiętać ćwicząc to odpowiedni strój, ja wkładam top i leginsy, mąż wybiera spodenki MMA extreme hobby i koszulkę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gg
|
Wysłany: Sob Lut 11, 2017 23:30 Temat postu: |
|
|
A tutaj http://greenwitch.pl zaglądaliście? Myślę, że warto. Zdrowie, to nie tylko fitness, to również odżywianie oraz sposób życia. Na pewno we wszystkich dziedzinach życia warto używać naturalne produkty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Emma
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2017 17:47 Temat postu: |
|
|
Zdrowie to podstawa i trzeba o nie dbać w każdym szczególe. Nie wolno niczego lekceważyć i odkładać na później. Ja coś o tym wiem. Miałam ogromny problem ze stawem kolanowym, który poważnie skręciłam. Doszło do tego, że kość uległa złamaniu i konieczne były zespolenia złamań kości, które przeprowadził doktor z ortopedia.poznan.pl/#Zabiegi%20ortopedyczne i dzięki czemu dzisiaj już jest dobrze. Ale wcale nie zapowiadało się, że będę miała sprawne kolano przez to właśnie, że długo nie chciałam iść do lekarza. Dlatego trzeba dbać o siebie, w każdym najmniejszym szczególe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hortensja1
|
Wysłany: Pią Mar 24, 2017 10:47 Temat postu: |
|
|
Same ćwiczenia nic nie dadzą, trzeba połączyć je ze zdrową, wysokowitaminkową dietą  _________________ Kołdry letnie, kołdry 4 pory roku i wiele innych tekstyliów domowych znajdziesz na astore.pl ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirkowa
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|