Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
81reiscurti
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 17, 2017 12:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ynos89
|
Wysłany: Sro Gru 13, 2017 13:28 Temat postu: |
|
|
Ubezpieczenia turystyczne mogą gwarantować naprawdę duży zakres ochrony, ale najważniejsze zagrożenia dla urlopowiczów to koszty leczenia oraz utraty bagażu lub sprzętu elektronicznego. wybieramy się na wakacje za granicę i organizujemy wyjazd samodzielnie. Wielu podróżujących skupia się wyłącznie na kwestiach związanych z transportem, zakwaterowaniem czy zwiedzaniem, lekceważąc lub zupełnie zapominając o możliwych komplikacjach w trakcie wypoczynku. Jedno z najkosztowniejszych, niezabezpieczonych składników ryzyka, które podejmują polscy turyści wybierający się za granicę, to koszty leczenia. Szczegóły znajdziesz na stronie https://www.gothaer.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
zunek
|
Wysłany: Sob Cze 30, 2018 19:02 Temat postu: |
|
|
Lepiej pomyśleć o wykupieniu sobie takiego ubezpieczenia. Szczególnie jeśli jedziemy za granicę. Nigdy nie wiadomo, co się stanie w drodze, w trakcie urlopu. Lepiej, żeby był on spokojny, ale wszystkiego nie przewidzimy. Ja patrzyłam na ubezpieczenia od Metlife. Takie pełne ubezpieczenie na życie także jest wskazane dzisiaj. Dobrze, że można takie znaleźć dzisiaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aita
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Duliy47
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Adamxer
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2018 13:57 Temat postu: |
|
|
Ja zazwyczaj jeśli chodzi o wakacje to wykupuje dodatkowe ubezpieczenie w biurze podróży. Zawsze to lepiej dmuchać na zimne, niż się potem stresować. A jeśli wyjeżdżam gdzieś na własną rękę to po prostu wykupuje w ubezpieczalni na taki okres, na jaki potrzebuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ulasa
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2018 21:00 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że ubezpieczenie jest konieczne - to kluczowa sprawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
czerwony_kapturek
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2018 23:04 Temat postu: |
|
|
Nie tylko ubezpieczenie, ale także należny pamiętać o profilaktyce zdrowotnej dur brzuszny szczepionka może nie tylko uratować komuś życie, ale też ocalić wakacje przed klapą i zepsuciem. Nie zapominajmy o profilaktyce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sad Flower
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ploda
|
Wysłany: Sro Kwi 17, 2019 09:58 Temat postu: |
|
|
według mnie no jest to bardzo odpowiedzialna rzecz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kordik
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2019 09:14 Temat postu: |
|
|
Hej. Możesz skorzystać z usług pośrednictwa, jest to bardzo wygodne.
Wszystko możemy załatwić nie wychodząc z domu i to jeszcze na dobrych warunkach.
Na https://localmarket.no/pl mają bardzo bogatą ofertę z usługami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marian3
|
Wysłany: Nie Sie 04, 2019 09:20 Temat postu: |
|
|
Sam ostatnio się zastanawiam czy wybór ubezpieczenia w https://polisoteka.pl będzie dobrym pomysłem.Jak na razie jestem bliżej na tak niż na nie.Decyzję podejmie do następnej niedzieli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melaska
|
Wysłany: Sob Paź 19, 2019 07:13 Temat postu: |
|
|
Z takim ubezpieczeniem zawsze pewniej będziecie się czuć na wakacjach, a przy przeróżnych problemach łatwiej będzie uzyskać odszkodowanie i to wcale niemałe. Ja zawsze dokupuje dodatkowe ubezpieczenie, nie jest to wcale duży wydatek. Obecnie przeglądam właśnie loty do Londynu, chce wybrać się tam na cały tydzień. Także i przy tej okazji chciałabym coś dokupić. Postawiłam już na kartę Ekuz, tą można wyrobić darmowo, przesyłają ją pocztą, nie jest to nic trudnego. Jednak ta też nie działa tak super w każdym kraju. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tereskao
|
Wysłany: Pią Lis 22, 2019 15:00 Temat postu: |
|
|
Powiem wam że warto jest korzystać z porównywarek ubezpieczeń, tutaj https://www.mfind.pl/ macie jedną z lepszych z której ja korzystam. Zamawiałam tam ubezpieczenie auta i domu, udało mi się dzięki niej zaoszczędzić kilkaset złotych. Bezpośrednio na stronie wszystko wykupicie, wygodna sprawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 22, 2019 15:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |