Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Baflrktios
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2017 08:11 Temat postu: |
|
|
Nie ma to jak odszkodowanie za wywłaszczenie ja wywalczyłem sobie takie odszkodowanie. Powiem ci że dobry adwokat to dostawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2017 08:11 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aniaola37
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 14:35 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobre wrażenie wywarła na mnie kancelaria Sosnowiec. Mogę śmiało powiedzieć, że Ci adwokaci bardzo profesjonalnie podchodzą do swojego zawodu i rzetelnie podchodzą do każdej sprawy. Polecam bardzo ich usługi, mają bardzo szeroką ofertę więc, na pewno znajdziecie coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sertio22
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mermagda0
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2018 10:32 Temat postu: |
|
|
Ja bym w pierwszej kolejności przeszukała fora prawnicze. Jest to również bardzo dobre źródło wiedzy na tematy prawne. Także są różne blogi, portale itp. na których są opisane różne podstawowe i niespotykane sytuacje prawne. Takim portale jest http://kruczek.pl zajrzyjcie tam, może akurat znajdziecie rozwiązanie waszego problemu |
|
Powrót do góry |
|
 |
kolorowapannna
|
Wysłany: Sro Lut 21, 2018 19:23 Temat postu: |
|
|
Jak słyszę czasem do czego ludzie zatrudniają prawników to śmiać mi się chce Poczytajcie trochę więcej o swoich prawach i obowiązkach, jest bardzo dużo fajnych stron w tych tematach, na przykład www.mecenas-prawa.pl Nie będziecie musieli do wszystkiego zatrudniać i płacić prawnikowi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ektomorczika
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2018 15:35 Temat postu: |
|
|
A znacie może radca prawny Poznań ? Bo ostatnio zastanawiałam się dość długo czy warto skorzystać z ich usług... No i postanowiłam ostatecznie napisać o tym tutaj, na forum. Żeby zapytać was, jakie macie zdanie na ten temat. Z góry dziękuję za wszystkie wasze odpowiedzi ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
MalpaWzoo
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2018 10:14 Temat postu: |
|
|
Jest wiele sposobów w jakich można otrzymać pomoc prawną. Od zwykłej porady prawnej, aż do reprezentacji przed sądem albo innym organem. Pomoc taką świadczyć może zarówno adwokat jak i radca prawny. Jeżeli kogoś to interesuje to zachęcam do zajrzenia na http://kancelariaadwokacka24.pl/. Znajdziecie tam ciekawe artykuły w tej tematyce  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Julia27
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2018 13:40 Temat postu: |
|
|
W przypadku Łodzi świetnym wyborem będzie Pani adwokat Monika Kitscha-Kwasiborska, której kancelaria świadczy szerokie usługi z zakresu: prawa cywilnego, karnego, rodzinnego, spadkowego, pracy, odszkodowań i windykacji. Polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
mami
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2018 11:50 Temat postu: |
|
|
Własna firma to spora odpowiedzialność, ale też satysfakcja. Jeżeli wszystko pojdzie dobrze, to napradę możemy niezle zarobic. Prowadząc własny biznes czasami konieczna bedzie pomoc adwokata, dlatego stawiam na obsługę prawną z Krakowa http://www.migas-adwokat.pl/ Warto postawic na kogos sprawdznego lub z polecenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
acorus
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2018 15:09 Temat postu: |
|
|
A ktoś celuje w ogóle w topowe kancelarie w kraju? Takie, które są umieszczane na listach rankingowych w jakichś dziennikach itd? _________________ upadłość firmy oznacza kilka możliwych scenariuszy... jakich?
tatara.com.pl/blog/upadlosc-firmy-i-co-dalej/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
diablica
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2018 09:46 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o adwokata godnego polecenia dobrym wyborem będzie adwokat gliwice ten Adwokat w Gliwicach pracuje w bardzo dobrej kancelarii adwokackiej. Jest to jeden z lepszych adwokatów w Gliwicach cieszący się bardzo dobrą opinią i szeroką ofertą usług prawnych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
liszaja
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dysia
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ritabra
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2018 12:55 Temat postu: |
|
|
Jeżeli szukasz dobrego adwokata albo prawnika to zerknij sobie tutaj https://adwokatbartoszewicz.pl/
Masz tam świetnego specjalistę z zakresu prawa i myślę, że z wynajęciem takiej osoby nie ma co zwlekać.
Zawsze warto mieć u boku kogoś kto pomoże i będzie wiedział jak to zrobić, a także doradzi czy załatwi coś w naszym imieniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yaro
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2018 21:14 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim trzeba szukac takiego adwokata, który specjalizuje się w dziedzinie, ktora nas intersuje. Prawo jest bardzo obszerne dlatego trzeba wybrać specjalistę. Jeśli chodzi o prawo rodzinne to takie sprawy prowadzi mecenas Budrewicz https://www.rozwod-warszawa.pl/ . Jest on bardzo skuteczny - szczególnie w rozwodach o czym przekonała się moja siostra. Jeśli szukacie pomocy przy rozwodzie to warto skorzysttać z jego usług. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2018 21:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |