Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
barttonn44
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2018 06:35 Temat postu: Ginekolog Warszawa |
|
|
Jeśli jesteś w ciąży i koniecznie musisz wykonać niezbędne badania, powinnaś wiedzieć że na prawdę dobry i bardzo doświadczony Ginekolog Warszawa przyjmuje w klinice MedicHouse. Lekarze, którzy tam pracują mają do dyspozycji najlepszej klasy sprzęt do badań więc nie czekaj i już dziś umów się na wizytę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2018 06:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaga22
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2018 16:16 Temat postu: |
|
|
Znam tą klinikę! Na razie nie skorzystam bo go ginekologa chodzę tylko po recepty na tabletki belara, odkąd stosuję antykoncepcję nic mi nie dolega, ani torbiele się nie robią ani podejrzanych boleści brzucha nie miewam |
|
Powrót do góry |
|
 |
akej
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Johnass22
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beto
|
Wysłany: Pon Lut 12, 2018 09:55 Temat postu: |
|
|
akej napisał: | szukam dobrego ginekologa na mokotowie, co mi polecicie? proszę o szybka odpowiedz |
dr Songin, przyjmóje na Gagarina w tej przychodni prywatnej |
|
Powrót do góry |
|
 |
zlotko
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2018 00:17 Temat postu: |
|
|
Długo szukałam odpowiedniego ginekologa, ale od kiedy znalazłam już wiem, że nigdy nie zamienię na żadnego nowego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
manganian87
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2018 11:14 Temat postu: |
|
|
Odbiegając od tematu, czy znacie w Gdańsku jakiegoś dobrego ginekologa, który również zajmuje się leczeniem niepłodności? Taka usługa jest w gabinecie Intermed - http://doktorginekolog.pl/service/leczenie-nieplodnosci-naprotechnologia/ ale czy ktoś ich odwiedził na żywo? Najprawdopodobniej trzeba będzie wykonać szereg badań, a szukamy lekarza, który świetnie wskaże co i jak trzeba robić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
heniutek
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2018 12:30 Temat postu: |
|
|
Mojej żonie lekarz ginekolog, po dwóch poronieniach zalecił wykonanie badania zakrzepicy. Czy ktoś z Was może mi wyjaśnić dlaczego? Co ma wspólnego ewentualna zakrzepica z dwoma poronieniami? Bedę wdzięczny za odpowiedzi, bo bardzo nurtuje mnie ten temat. Chciałbym być dla żony wsparciem, dlatego potrzebuje rzetelnych źródeł i informacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2018 09:17 Temat postu: |
|
|
manganian87 napisał: | Odbiegając od tematu, czy znacie w Gdańsku jakiegoś dobrego ginekologa, który również zajmuje się leczeniem niepłodności? Taka usługa jest w gabinecie Intermed - http://doktorginekolog.pl/service/leczenie-nieplodnosci-naprotechnologia/ ale czy ktoś ich odwiedził na żywo? Najprawdopodobniej trzeba będzie wykonać szereg badań, a szukamy lekarza, który świetnie wskaże co i jak trzeba robić. |
Ja też szukam takiego , ale ja już chyba zmieniałam z 4 razy ginekologów i żaden nie jest w stanie mi pomóc. Niby wszystkie badania mamy dobre, nie powinno być problemów z zajściem w ciąże a jednak od 3 lat nic. Pomyślałam że może warto zapisać się do kliniki leczącej niepłodność. Może i ciebie zainteresuje ta strona https://www.gyncentrum.pl/koszty-leczenia jeśli też szukasz dobrego lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
diablica
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2018 13:55 Temat postu: |
|
|
Słyszałam ze jeśli chodzi o leczenie niepłodności to najlepsza jest klinikahttps://www.polmedis.pl/ Tu kobieta znajdzie fachową pomoc i zostanie przebadana bardzo dokładnie. A że do "tanga trzeba dwojga" to i partner powinien przebadać nasienie. Dopiero po gruntownym przebadaniu lekarze podejmują decyzję o dalszym leczeniu. czytałam ostatnio że jest to najlepsza klinika w naszym kraju stosująca zabiegi in vitro. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gina22
|
Wysłany: Sob Gru 22, 2018 22:23 Temat postu: |
|
|
Dobry lekarz do prowadzenia ciąży to absolutna podstawa. Ale warto udać się do niego już w momencie kiedy podejmiecie decyzję o tym, że chcecie mieć dziecko. Wtedy lekarz powie Wam co robić, żeby jak najbardziej sobie ten proces ułatwić. To co często ginekolodzy polecają to suplement Inofem (https://inofem.pl/), który należy przyjmować na 3 miesiące przed zajściem w ciążę. Posiada on dużą zawartość kwasu foliowego, który pomoże wyregulować gospodarkę hormonalną, pobudzi owulację i przyspieszy zajście w ciążę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sad Flower
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2018 00:07 Temat postu: |
|
|
mi ciężko znaleźć jakiegoś lekarza :/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
ktonia
|
Wysłany: Pon Lip 01, 2019 21:09 Temat postu: |
|
|
ja tez ostatnio szukam |
|
Powrót do góry |
|
 |
6adaa
|
Wysłany: Wto Lip 02, 2019 14:00 Temat postu: |
|
|
Witam Was dziewczyny! Szukam dobrego i kompetentnego ginekologa z Warszawy - najlepiej z wieloletnim doświadczeniem. Może polecicie mi kogoś sprawdzonego? Słyszałam wiele dobrych opinii na temat tej kliniki https://warszawa.klinikabocian.pl/klinika/ginekologia-i-poloznictwo. Z tego, co zauważyłam, chwali ją wiele kobiet, a zespół lekarzy składa się z samych profesjonalistów. Myślicie, że warto udać się tam na wizytę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaja89
|
Wysłany: Pią Lip 05, 2019 21:15 Temat postu: |
|
|
Ja tez miałam taki czas, że długo szukałam ginekologa, i potem sie okazało po badaniach, ze mam w tak tragicznym stanie wyniki cytologii, ze sama sie bałam Dodatkowo tez niedawno dowiedziałam sie ze jestem zarażona onkogennym wirusem hpv, cóż i to on tak destrukcyjnie działa na moja szyjkę macicy, ale po żelu papilocare udało mi się poprawić wyniki cytologii |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 05, 2019 21:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |