Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Faras
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2018 19:38 Temat postu: Sklep z kosmetykami naturalnymi |
|
|
Farmavit to renomowany sklep internetowy z kosmetykami naturalnymi . W asortymencie znaleźć można wiele produktów, odpowiednich dla mężczyzn, kobiet, oraz dzieci. Kosmetyki dostępne w sklepie odznaczają się najwyższą jakością, oraz gwarancją bezpieczeństwa w ich stosowaniu. Produkty polecane są szczególnie dla salonów kosmetycznych, fryzjerskich, aptek, gabinetów odnowy biologicznej, sklepów zielarskich, jak również dla osób prywatnych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2018 19:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
romromcio
|
Wysłany: Sro Sty 10, 2018 12:36 Temat postu: |
|
|
Wiesz co, faktycznie ten sklep jest całkiem okej  _________________ noclegi władysławowo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wikodi22
|
Wysłany: Czw Sty 11, 2018 10:06 Temat postu: |
|
|
Mi również się podoba, może kupię coś mojej lubej  _________________ miernik uniwersalny |
|
Powrót do góry |
|
 |
prerior
|
Wysłany: Sro Lut 14, 2018 18:13 Temat postu: |
|
|
Ja znam tą polską markę Alilla - http://alilla.com/ bo moja narzeczona u nich kupuje. Bardzo je lubi i ostatnio na święta jej wkłady dokupowałem to się bardzo ucieszyła |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ciekawska
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2018 22:37 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o sklep z naturalnymi kosmetykami to na pewno mogę polecić Papatkę Obecnie w swojej ofercie ma również tanie kosmetyki naturalne, dzięki czemu możemy kupić kosmetyk o bardzo naturalnych właściwościach, a jednocześnie nie wydać dużo pieniędzy. Takie okazje warto łapać ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
CUKerEK
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2018 23:04 Temat postu: |
|
|
ja nie lubię naturalnych kosmetyków :/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
dezinka
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2018 21:56 Temat postu: |
|
|
Ooo całkiem fajnie wygląda ten sklepik może kupie sobie coś fajnego do włosów bo ostatnio są straszliwie suchee.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Pią Lut 23, 2018 12:40 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o naturalne kosmetyki to u mnie najlepiej sprawdzają się produkty od Eldan Cosmetics. Mam kremy, maski i produkty do demakijażu. Wiadomo, że kosmetyki powinno się dobierać do potrzeb konkretnego typu skóry. Jeśli tak jak ja macie cerę tłustą ze skłonnością do zmian trądzikowych to na pewno polecam krem Idrapure Oil Free Hydrating. Nie zatyka porów, normalizuje prace sebum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nauczycielkka
|
Wysłany: Pią Lut 23, 2018 22:58 Temat postu: |
|
|
Nie znam tej firmy, ale z chęcią popatrzę na oferty innych producentów Kosmetyki naturalne dają duże pole do popisu na rynku _________________ www.ekologiczne-kosmetyki.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zurawitx
|
Wysłany: Pią Lut 23, 2018 23:56 Temat postu: |
|
|
W internecie jest tego na pewno cała masa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dysia
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 14:34 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, w internecie jest dużo sklepów z naturalnymi kosmetykami. Niestety mam problem z wyborem tych na prawdę dobrych i działających. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2018 11:07 Temat postu: |
|
|
A ja mam pytanie do was dziewczynki czy ktoś może używa z Was maski w płacie Mizon https://puderek.com.pl/109_mizon ? Znalazłam je ostatnio w sklepie kosmetycznym online i zastanawiam się nad ich zakupem, czy one faktycznie są lepsze i dają lepszy efekt niż inne maseczki nakładane tradycyjnie ? Chciała bym je spróbować ale najpierw szukam opinii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fionka
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 19:44 Temat postu: |
|
|
Kosmetyki to ja kupuję w aptece przeważnie. Już dawno za mną jest ten etap kiedy kupowałam różności i testowałam. Moja cera już się do tego nie nadaje, dlatego teraz uspokajam ją kremem Cetaphil https://www.cetaphil.pl/113/cetaphil-da-ultra/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Devil93
|
|
Powrót do góry |
|
 |
heniutek
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2018 07:36 Temat postu: |
|
|
Moja żona jest tak samo zwolenniczką kosmetyków naturalnych, jak i różnych suplementów diety pochodzenia naturalnego. Ostatnio zamówiła ze strony http://biowitalni.pl/89-chlorella całkiem dużą paczkę chlorelli. Ja nie mam zielonego pojęcia co to jest i do czego to służy! Czy ktoś z Was może mi wytłumaczyć w jakim celu to się spożywa? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2018 07:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |