Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jaroslaw-olejniczak-84
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2018 09:01 Temat postu: Sklep szpiegowski online - pilne |
|
|
Witajcie wszyscy!
Od pewnego czasu, mam pewne wątpliwości dotyczące czystości mojejwybranki. Szanuję ją z całego serca, jednak ostatnie wydarzenia w naszym wspólnym życiu bardzo mocno nadwyrężyły moje zaufanie do jej osobistych dążeń. Biorąc pod uwagę okoliczność, że jestem człowiekiem zaharowanym, często wyruszam na delegacje w odległe miasta Polski, a czasem nawet i za granicę, przez pewny okres czasu nie jestem obecny w domu. Czy sądzicie, że to wystarczający powód do tego, aby kobieta czuła się niekochana? Jak dotąd nie mam żadnych twardych dowodów na potwierdzenie mojej tezy, to tylko czyste przypuszenia, choć istotnie jakiś zupełnie dziwny mi facet zaczął się niedawno poruszać wokół naszego bloku i ogólnie jakoś często widuję go w okolicy mojej żony. W tym momencie myślę czy podsłuch w telefonie na cokolwiek się przydadzą w mojej nieciekawej sytuacji. Jestem zdesperowany, jednak oprócz tego wnioskuję, że spy shop warszawa ułatwi mi definitywnie zakończyć ten naglący kłopot. Z góry dziękuję wszystkim współodczuwającym za wszystkie dobre rady. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2018 09:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zabak33
|
|
Powrót do góry |
|
 |
filip1019
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2018 20:32 Temat postu: |
|
|
Co przysłowiowy kraj to obyczaj. Nie inaczej jest w przypadku takiego tematu. _________________ Pierwszy umiera optymizm, po nim miłość, na końcu nadzieja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2018 20:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |