Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kapcz65
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2018 13:45 Temat postu: Tabletki na odchudzaie |
|
|
Czy odchudzanie musi być trudne? NIE! Teraz na rynku możecie kupić na przykład african mango - które świetnie radzi sobie z nadmiarem tłuszczyku. Polecam każdemu kto chce pięknie wyglądać! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2018 13:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
onthewall
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2018 14:51 Temat postu: |
|
|
nie lepiej kupić mango w sklepie spozywczym?
--
lego duplo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Onite34
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2018 15:10 Temat postu: |
|
|
Takie tabletki mogą narobić większej szkody niż pomóc w czymkolwiek. _________________ biuro rachunkowe kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
vena
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2018 17:26 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak tabletki na odchudzanie.. są suplementy diety. Zażywając je mniej jesz, jesteś mniej głodna ponieważ zawierają błonnik. Poczytaj więcej na ten temat w internecie. _________________ stacjonarne kamery termowizyjne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dysia
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2018 13:31 Temat postu: |
|
|
Takie tabletki może i dadzą jakiś efekt, ale jak tylko przestanie się je jeść, to kilogramy wrócą. Żeby schudnąć na stałe trzeba zmienić nawyki żywieniowe i zacząć się ruszać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Writing
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2018 18:31 Temat postu: |
|
|
Też jestem takiego zdania... To niestety tylko coś w rodzaju "wygluszenia". To nie jest zadna metoda! Dla mnie odchudzanie to glownie sprawa psychiki no i diety. Trzeba znaleźć w sobie motywacje tak tez mowili na terapiii tutaj https://www.beautyskin.com.pl/dietetyka/psychodietetyka/ czlowiek musi wiedziec ze sam tego chce i gdy przyjda chwile trudne musi po prostu czuc ze to co robi ma sens bo robi to zwlaszcza dla siebie |
|
Powrót do góry |
|
 |
morelowa_ja
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2018 21:14 Temat postu: |
|
|
po co komu takie tabletki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
liszaja
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2018 04:56 Temat postu: |
|
|
Najlepiej zdać sobie sprawę z tego, że tabletki odchudzające nie pomogą! Może i odchudzą, ale nie będzie to proces naturalny, odbędzie się dużym kosztem zdrowotnym i efekt jojo gwarantowany. Lepiej odchudzać się zdrowo i bez sztucznych wspomagaczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bencia
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2018 13:50 Temat postu: |
|
|
Ja jakoś nie wierzę w tego typu specyfiki. Do póki nie wprowadzimy odpowiedniej diety i nie zaczniemy ćwiczyć nie ma co liczyć na efekty. _________________ betoniarnia bielsko biała |
|
Powrót do góry |
|
 |
lucinda
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2018 16:17 Temat postu: |
|
|
Takie tabletki to chyba mogą tylko ewentualnie wspomóc proces odchudzania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karol44t
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2018 08:58 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem tabletki na odchudzanie nigdy nie pomagają.Chyba każdy z was słyszał historie w telewizji co robaki jadły żołądek kobiet. _________________ Odzyskiwanie danych z kart pamięci |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marek273
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TwistyClown
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2018 13:48 Temat postu: |
|
|
Szkoda, że osoby, które tak chętnie polecają różnego rodzaju środki na odchudzanie, nie są w stanie napisać ani słowa na temat tego, jak one naprawdę działają i jaki mają wpływ na organizm. W jakiś magiczny sposób spalają one tłuszcz? Nie trzeba ćwiczyć i można śmiało się objadać stosując je? Jak dla mnie diety nic nie będzie w stanie zastąpić i jeśli liczy ktoś na coś naprawdę skutecznego, to ja polecić mogę catering dietetyczny Kraków. Jeśli stosuje ktoś dietę niskokaloryczną, która zapewnia ujemny bilans kaloryczny każdego dnia, to bez problemu schudnie i nie spotka się z efektem jojo. Oczywiście jak najbardziej warto jest też nieco poruszać się każdego dnia.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Julcia
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2018 00:00 Temat postu: |
|
|
Do mnie nigdy nie przemawiala ta cala chemia na odchudzanie. Potem konczy sie jednym - efektem jojo. Wole odzywiac sie zdrowo i chudnac w zdrowy sposob, dlatego zdecydowalam sie na https://michalwrzosek.pl/konsultacje-dietetyczne-online/ u Michała Wrzoska. Dostalam rozpisana diete, plan treningowy i suplementacje - od poczatku nie bylo problemu z utrzymywaniem jadlospisu bo Michal wyslal mi tez mnostwo przepisow, ktore moglam uzywac super sprawa, bo waga spada, a ja nie czuje ze musze ograniczac sie z jedzeniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
powolny
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2018 10:44 Temat postu: |
|
|
Myślę że lepiej odchudzać się jakimiś naturalnymi metodami _________________ aspartam słodzik |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2018 10:44 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |