Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nelka
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2018 21:57 Temat postu: Porady budowlane |
|
|
Witam serdecznie, skąd czerpiecie informacje na temat budowy domów, remontu mieszkań, materiałów i narzędzi budowlanych itp? Ja najczęściej szukam takich rzeczy na blogu STUKPUK. Znacie go? Ostatnio na przykład trafiłam na bardzo ciekawy artykuł https://www.stukpuk.pl/blog/do-czego-sluza-tarniki-i-pilniki/, dzięki któremu dowiedziałam się, do czego tak naprawdę są potrzebne mojemu mężowi te wszystkie pilniki, które zawsze zamawia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2018 21:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kubusko
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2018 21:27 Temat postu: |
|
|
Na każdej budowie masz kierownika, warto jego pytać |
|
Powrót do góry |
|
 |
katarzyna1
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2018 20:46 Temat postu: |
|
|
U nas zbliża się większy remont i chcemy uniknąć kłopotów. Taki blog z pewnością się przyda. Brakuje mi informacji na temat nowoczesnych rozwiązań. Chodzi o takie, które jednocześnie nie są zbyt drogie. Wszyscy mówią o tym, że będzie taniej, ale na razie jest inaczej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dynusia
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2018 19:05 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o zakup wszelkich maszyn budowlanych, które w dzisiejszych czasach są praktycznie niezbędne, gdy budujemy dom lub zajmujemy się zawodowo tą branżą, to warto zaglądnąć do Budmar http://budmar-mb.pl. Importują oni sprzęt renomowanych firm, zarówno nowy, jak i używany. Każda maszyna przed sprzedażą przechodzi u nich przegląd, posiadają własny profesjonalny warsztat, więc macie pewność, że sprzęt trafi do was w 100% sprawny i na pewno idealnie się sprawdzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gretta
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2018 17:56 Temat postu: |
|
|
Jeżeli planujecie remont to na pewno będziecie często korzystać z takich porad. Ja to też zawsze oglądam filmiki z remontów, wtedy wszystko dokładnie widać jak należy to zrobic Co do blogów i portali budowlanych to również możecie zajrzeć na https://abcbudowlane.pl Jest tam bardzo dużo przydatnych informacji budowlanych/remontowych |
|
Powrót do góry |
|
 |
mpire
|
Wysłany: Pią Sie 03, 2018 18:23 Temat postu: |
|
|
Macie dla mnie jakieś porady związane z kominkami gazowymi? Bo znalazłam taka firmę http://akosfires.com/pl/category/narozne/ która się tym zajmuje. Chciałabym skorzystać sobie z najlepszych jakościowo kominków gazowych. Dajcie znać, jeśli macie dla mnie jakieś fajne wskazówki i porady, ponieważ nie wiem, na dzień dzisiejszy, gdzie i czego szukać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gastro
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2018 08:39 Temat postu: |
|
|
jest takie forum budowlane - dosłownie tak się nazywa tam jest mnóstwo fachowych porad  _________________ organizacja wesel kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
najda
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 15:32 Temat postu: |
|
|
Super, że istnieją takie blogi. Dzięki nim daje sobie rade z tematami na których nie za bardzo się znam  _________________ kontener letniskowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
najda
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 15:33 Temat postu: |
|
|
Super, że istnieją takie blogi. Dzięki nim daje sobie rade z tematami na których nie za bardzo się znam  _________________ kontener letniskowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
igraszz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
czary.mary
|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2019 19:37 Temat postu: |
|
|
Ja współpracowałam z ekipą budowlaną, bo sama kompletnie nie dałabym rady, nawet z takimi super poradami |
|
Powrót do góry |
|
 |
nastka87
|
Wysłany: Sob Paź 26, 2019 09:18 Temat postu: |
|
|
A może udać się po poradę do fachowca? Warto zajrzeć do [url=cennik usług remontowych katowice]cennika usług remontowych w Katowicach[/url], czy innym dużym mieście blisko nas. Później tylko klikamy w interesującą nas ofertę i dzwonimy. Dzięki temu oszczędzimy więcej czasu, niż pytając się na grupach, czy prosząc o radę znajomych - nie każdy jest specjalistą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nastka87
|
Wysłany: Sob Paź 26, 2019 09:19 Temat postu: |
|
|
A może udać się po poradę do fachowca? Warto zajrzeć do cennika usług remontowych w Katowicach, czy innym dużym mieście blisko nas. Później tylko klikamy w interesującą nas ofertę i dzwonimy. Dzięki temu oszczędzimy więcej czasu, niż pytając się na grupach, czy prosząc o radę znajomych - nie każdy jest specjalistą Wink |
|
Powrót do góry |
|
 |
Akuma2222
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|