Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Roszpunka
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2017 13:46 Temat postu: |
|
|
Interesująca oferta. Ostatnio też czytałam w sieci o ciekawych propozycjach pracy. Dużo można zarobić znając język migowy współpracując z określoną grupą ludzi. Kursy języka migowego Kraków to też ciekawa oferta. Byłam już 3 razy na zajęciach i naprawdę mi się to podoba a i szanse na prace dobrze płatną w moim mieście są |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2017 13:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
qyop
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mpire
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 20:07 Temat postu: |
|
|
Uważam, że nie ma sensu szukać pracy w Polsce. Chcąc zarabiać porządne pieniądze, dobrze jest udać się do pracy za granicą. Znając się na budowlance, o pracę nie trudno - http://ensila.pl/ nieustannie rekrutuje pracowników do prac na terenie Belgii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
czerwony_kapturek
|
Wysłany: Sro Lut 28, 2018 12:48 Temat postu: |
|
|
Podsyłam ogłoszenie, Pomarańczowa Ciuchcia szuka do pracy jako kucharz w przedszkolu może ktoś byłby zainteresowany? Wiele osób myśli o zmianie pracy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tableta77
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 13:23 Temat postu: |
|
|
fajna i ciekawa może być vobro praca bardzo fajna i ciekawa praca w firmie czekolady , dodatkowo stała praca i co najważniejsze każdy bedzie zadowolony  |
|
Powrót do góry |
|
 |
VapoREEX
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 16:26 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem każdy powinien robić to co lubi i wtedy na pewno nie przepracuje ani jednego dnia Ale wiadomo, że to raczej jest niemożliwe  _________________ zdrowe jedzenie |
|
Powrót do góry |
|
 |
TerenowieC
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bydek09
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2018 18:10 Temat postu: |
|
|
Mój kolega podjął właśnie wspołpracę jako przewóźnik z Bitlogistics. Dzięki temu nie musi się martwić o ilośc zleceń, które potrafią spędzać sen z oczu wielu osobom. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zunek
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2018 13:12 Temat postu: |
|
|
Ciekawe i korzystne oferty pracy są w agencjach. Mi udało się znaleźć fajną w EuroKadra. Taka praca, jaką mam na pewno nie byłaby dla mnie dostępna, gdyby nie ta agencja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KaskaMazurek
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2018 14:25 Temat postu: |
|
|
Jak ktoś tak na szybko potrzebuje pracy to agencja pracy EuroKadra ma naprawde duzo ofert zawsze, to co prawda agencja pracy tymczasowej , ale zawsze mozna sie pozniej gdzies zatrzymac gdzies na dłuzej, wiadomo jak to jest. A oni mają ciągłość pracy, cały czas maja duzo ofert. Trzeba tylko chciec pracować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kocira
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2018 22:03 Temat postu: |
|
|
szukanie pracy w agencjach jest zdecydowanie dobrym pomysłem. Powiem Wam u mnie w pracy mamy sporo pracowników z Ukrainy zatrudnionych przez tą agencję https://bisar.pl i oni sobie bardzo chwalą współpracę. Mają dobre warunki pracy, mieszkania, ogólnie są zadowoleni. Widać że agencje dbają o pracowników i zapewniają im jak najlepsze rozwiązania zatrudnienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
FiriFifRi
|
Wysłany: Sob Lip 21, 2018 14:22 Temat postu: |
|
|
No ja na razie nie szukam żadnej pracy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
barttonn44
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2018 08:25 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że dobrym pomysłem na znalezienia stałej pracy z wysokim wynagrodzeniem i możliwościami rozwoju jest spróbować dostać się do policji. Jeśli o testy chodzi to na pewno jest jakaś dobra strona, na której można znaleźć wszystkie potrzebne informacje na ten temat i dobrze się do nich przygotować |
|
Powrót do góry |
|
 |
zychu
|
|
Powrót do góry |
|
 |
manganian87
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 11:45 Temat postu: |
|
|
Witam, co myślicie o motywowaniu pracowników? Czy daje to lepszy skutek? Moim zdaniem tak. Tylko jak ich zmotywować? Ja ostatnio zacząłem zagłębiać się w temat cytatów motywacyjnych, jest to super opcja na zmotywowanie ludzi i siebie. Rozwieszam takie https://grupaprogres.pl/najlepsze-motywacyjne-cytaty-biznesowe/ cytaty w firmie, daje to dużo siły, co sądzicie?Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 11:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |