Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karii
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2017 14:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Michaszek
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2017 10:30 Temat postu: |
|
|
Ciekawe od czego się to wszystko bierze, ja mam czasem po serniku i w sumie tylko po tym to zauważyłem. Nie wiem od czego to zależy ale no jeśli już występuje to jest pewien problem _________________ dozownik łokciowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dioter
|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2017 08:33 Temat postu: |
|
|
Ja staram się popijać dużą ilością wody nie gazowanej. To jest mój sposób na zgagę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Denzell
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2017 08:40 Temat postu: |
|
|
Ja najczęściej na zgagę przygotowuję sobie jakąś herbatkę np. imbirową lub z kminkiem. Dają dość szybkie rezultaty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
violetta
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaga22
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2018 10:52 Temat postu: |
|
|
Przejadanie się też jest jednym z powodów ale głównie przyczyną bywa nadkwasota a na to najlepsza jest woda z cytryną bo cytryna mimo że kwaśna ma odczyn zasadowy, więc jak tylko dopada mnie zgaga ratuję się warszawską kranówką z cytryną i pomaga |
|
Powrót do góry |
|
 |
alutka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mpire
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2018 09:30 Temat postu: |
|
|
Najlepiej udaj się do apteki. U nas w Krośnie apteką która zawsze dobrze doradzi jest apteka alba. Jest to jedna z lepiej zaopatrzonych aptek w Krośnie. Dodatkowo są tutaj dużo atrakcyjniejsze ceny niż w pozostałych aptekach z Krosna. Te argumenty to tylko kilka z licznych wyjaśniających dlaczego polecam akurat tą aptekę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melka89
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2018 08:23 Temat postu: |
|
|
Ja jakoś nie miałam nigdy problemu ze zgagą, także ten temat dla mnie jest nieznany. Jednak na logikę najlepiej byłoby zajrzeć sobie w oferty apteki https://www.wapteka.pl i dobrać coś dla siebie. Przecież jest masa środków na taki problem, nawet niekiedy się słyszy w telewizji o nich. Także z pewnością znajdziesz w aptece coś odpowiedniego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jedzenietozycie
|
Wysłany: Pią Sie 03, 2018 14:22 Temat postu: |
|
|
ja już próbowałam wielu rzeczy i szczerze nic nie działa. trzeba przeczekać koniec. _________________ obsługa cateringowa Kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2018 21:29 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny od kilku dni meczy mnie mordercza zgaga i nijak nie mogę się jej pozbyć. Pije dużo wody, próbowałam Rennie, jogurt naturalny, nic nie pomaga. Podpowiedzcie plis jakieś sposoby bo to strasznie męczące. nawet czytałam też tutaj na temat zgagi https://zdrowiejnaturalnie.pl/ i być może źle się odżywiam, sama nie wiem. Co jeść a czego nie jeść ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ślimaczek
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2019 13:45 Temat postu: |
|
|
Od czego najczęściej miewacie zgagę? Mój partner jak je ser biały, albo mielone, wtedy najczęściej dostaje zgagę. Ja bardzo sporadycznie dostaję zgagę, nawet szczerze to nie wiem z jakiego powodu, tak rzadko się to dzieje. Może dlatego, że staram sie jeść wyłącznie kuchnię włoską, a najczęściej to wybieram po prostu pizzę. Mam takie swoje ulubione miejsce, gdzie można zamówić pizze online, konkretnie jest to https://www.pizzadominium.pl/ Pizza Dominium. Fantastyczne miejsce z bardzo dobrą pizzą. By zamówić online wystarczy wejść na stronę, wpisać swój adres i czekać na dowóz. Można skorzystać z przeróżnych promocji, co znacznie obniża cenę, a Wy oszczędzacie kasę na kolejnopą pizzę. Nigdy po zjedzeniu kuchni włoskiej nie miałam zgagi. Mój partner również, jak je ze mną pizzę z Pizza Dominium może nie brać tabletek przeciw zgadze. Widać kuchnia włoska jest mega zdrowa. Zresztą patrząc po Włochach, to są oni szczupli i zdrowo wyglądający. Nawet ich smaki bardziej mi odpowiadają. Sama bym pewnie nic takiego nie upichciła, ale na szczęście mamy Pizza Dominium. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2019 13:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |