Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Toplista
|
Wysłany: Sob Lip 20, 2013 10:45 Temat postu: Wózki dziecięce |
|
|
Wózki dziecięce to niezbędna rzecz każdego rodzica. Dzięki nim możemy wychodzić ze swoją pociechą na długie spacery, na których to dziecko może sobie wygodnie drzemać w wózeczku. Dawne wózki były dość proste zarówno w wyglądzie jak i obsłudze, dzisiejsza technologia pozwala nam na dopasowanie wózka do swoich potrzeb. Wygodne wózki wielofunkcyjne, z których za pomocą kilku kliknięć zrobisz zarówno wózek głęboki jak i spacerowy. Ponadto bardzo pozytywną opinie zbierają wózki, w których można zmieniać wysokość rączki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lip 20, 2013 10:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zua_dziewczyna
|
Wysłany: Pon Paź 28, 2013 11:00 Temat postu: |
|
|
To prawda, teraz robią bardzo zaawansowane technologicznie wózki, niestety ceny też są bardzo zaawansowane  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lawina
|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 11:41 Temat postu: |
|
|
To fakt wózki są bardzo drogie ostatnimi czasy, ale to chyba w ogóle dotyczy dziecięcego asortymentu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
darashtr
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2015 09:13 Temat postu: |
|
|
Ja mogę polecić dobre wózki dziecięce bliźniacze z internetu. Sama kupowałam dla moich dzieci i jest naprawdę dobry, solidny i ładny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
izi44-86
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2016 09:25 Temat postu: |
|
|
Polecam wózki firmy Baby Design, szczególnie Lupo Comfort. Bardzo wygodny, zwrotny wózek. Stosunkowo lekki. _________________ Zamienniki tuszy i tonerów --> www.TanieDrukowanie.com
Kod rabatowy: JESIEN2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
asak
|
|
Powrót do góry |
|
 |
karl
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mami
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2018 12:40 Temat postu: |
|
|
Spacerówka Britax B-motion 4 https://sklep-babyshop.pl/wozek-spacerowy-britax-bmotion-4plus-2016-kolory prezentuje sie bardzo fajnie, przeczytałam wiele pozytywnych opinii na jej temat, także chyba się na nią zdecydujemy. Ktoś ma? Mieliśmy zwykłą parasolkę, ale niestety nie spełniła ona naszych oczekiwań i szukamy czegoś lepszego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2018 22:49 Temat postu: |
|
|
a ja ze swojej strony ogę śmiało polecić wózki martki Easy Go Synek jezdzi obecnie spacerówką Optimo i jestem tym pojazdem zachwycona. Lekki, przyjemnie się prowadzi i lekko podbija, Oryginalne koła niskoprofilowe wymieniliśmy na koła pompowane i teraz spokojnie jezdzimy nawet po większych wertepach Cena bardzo przyystępna, a jakość wykonania rewelacja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jaga22
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2018 07:09 Temat postu: |
|
|
a ja uważam że najlepsza spacerówka to x-go od xlandera, to spacerówka z dużym siedziskiem i co ważne rozkłada się prawie do leżenia i ma dużą budkę więc dziecku nie jest duszno! Ma też diody LED i moskitierę, do zestawu jest również torba, poza tym jest fajnie amortyzowany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mermagda0
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2018 20:03 Temat postu: |
|
|
O kurcze, to już widzę taki Mercedes wśród wózków, choć diody LED chyba nie są niczym koniecznym. Wiadomo, że przy dziecko jest bardzo wiele różnych wydatków, które pochłaniają bardzo dużą część waszego budżetu. Ja raczej stawiam na to co praktyczne i niekoniecznie najdroższe. Szukam takiego wózka w sklepie https://nodik.pl/wozki-c-49.html Chce postawić od razu na wózki 3w1 i załatwić kwestie gondoli, nosidełka, oraz fotelika samochodowego jednym zakupem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
liszaja
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2018 09:10 Temat postu: |
|
|
Obecnie wybór wózków dla dzieci jest tak duży, że ciężko jest wybrać taki najlepszy |
|
Powrót do góry |
|
 |
violetta
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 07:00 Temat postu: |
|
|
a ja uwielbiam Storma z Expandera. Polski wózek świetnej jakości. To co lubię w nim najbardziej to opcję regulacji wysokości gondoli i siedziska - idealny dla osób wyższych Wykonany z wysokiej jakości tkanin, ma dużą gondolę i siedzisko z wysokim oparciem. Składa się wręcz dziecinnie prosto - razem z siedziskiem. Duże koła ( nie są pompowane ) dobrze sobie radzą nawet na bardziej nierównych chodnikach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
celine44
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2018 13:46 Temat postu: |
|
|
Ja najlepszy wózek znalazłam tutaj: http://paradisebaby.pl/ Mogę sobie wymieniać gondolę ze spacerówką. Montaż jest bardzo prosty a wózek bardzo lekki. Dzięki temu doskonale sama sobie radzę np. na schodach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
inkka
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2019 18:22 Temat postu: |
|
|
My przesiedliśmy się już do spacerówki Volt zeuro-cart i jesteśmy z niej zadowoleni. Dobrze się ją prowadzi, jest zwinna, stabilna, wygodna i bezpieczna. Lekka , z regulowanym oparciem oraz nowoczesnym wyglądem . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2019 18:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |