Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kazik2485
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 09:58 Temat postu: |
|
|
Kupno mieszkania to nie jest wcale taka prosta sprawa. Pewnie każdy z nas to wie, dlatego warto zaufać fachowcom i wykupić mieszkanie od dewelopera. Ja ostatnio znalazłem ciekawą ofertę sprzedaży mieszkań w Krakowie od https://www.nowa5dzielnica.pl. Zbieram pieniądze i na pewno się na to zdecyduję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 09:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ihalom
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 17:32 Temat postu: |
|
|
Moi zdaniem jest to jak najbardziej dobry pomysł, pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
rysio87
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 18:55 Temat postu: |
|
|
Ja szukam w ogłoszeniach na internecie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dynusia
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2018 20:00 Temat postu: |
|
|
Jeżeli faktycznie czujesz, że to jest twoje miejsce i będziesz tam szczęśliwa to nawet się nie zastanawiaj tylko zacznij działać w tym kierunku. Najtrudniejsza w tym wszystkim jest chyba przeprowadzka, nagła zmiana otoczenia, pakowanie wszystkich rzeczy, zorganizowanie transportu, ale w tym akurat może pomóc doświadczona firma TDU Przeprowadzki krajowe cennik. Na pewno pomogą ci logistycznie to wszystko ogarnąć i odciążą od tych najmniej przyjemnych obowiązków związanych z przewozem wszystkich manatków. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gwi4az0r
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2018 10:50 Temat postu: |
|
|
Hmm, ostatnio myślałem nad przeprowadzką do Wrocławia i oczywiście o kupnie mieszkania w tym mieście. Wczoraj na tej stronie znalazłem naprawdę ciekawe i ładne mieszkania, ale nie jestem przekonany co do tego czy się naprawdę opłacają. Możecie wypowiedzieć się też coś na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ynos89
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2018 10:19 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że kredyt hipoteczny dla wielu może być odpowiednim wyjściem w kwestii nabycia nowego mieszkania. Czy tego chcemy, czy nie, ceny czterech kątów nie należą obecnie do najniższych. Stąd też nasze poszukiwania odpowiedniego kredytu powinny być zorientowane na możliwie opłacalną ofertę. Myślę, że za taką uznać można tę od Santander Bank Polska. Tutaj można sobie o niej dokładniej poczytać: https://santander.pl/kredyty/kredyty-hipoteczne/kredyt-hipoteczny/kredyt-hipoteczny.html . Kto wie, może kogoś z Was zainteresuje i pomoże w zmaganiu się z poszukiwaniem własnego kawałka podłogi : ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
diablica
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2018 17:39 Temat postu: |
|
|
Szukając mieszkania warto zwrócic uwagę na te deweloperskie u takich deweloperów jak firma http://www.profitdevelopment.com.pl/ znajdziesz tutaj mieszkania o bardzo wysokich standardach które naprawdę warto obejrzeć i wziac pod uwagę. Jeżeli interesuje Cie mieszkanie z dobrym standardem to takie będą dla Ciebie najlepsze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
muuu
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2018 18:39 Temat postu: |
|
|
możesz zobaczyć też na ofertę https://riverfront.pl . U nich to na pewno będzie dobra inwestycja |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gragi43
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2018 21:26 Temat postu: |
|
|
TO cięzki wybór.
__
Promgift |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bydek09
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2018 22:45 Temat postu: |
|
|
Ja to bym najchętniej kupił takie mieszkanie pod Warszawą. W Walendowie są naprawde dobre oferty - Walendów Park ma niskie ceny (od 4750 zł za metr kwadratowy!) i cechuje się świetnym stylem! |
|
Powrót do góry |
|
 |
manganian87
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 07:50 Temat postu: |
|
|
Witam, ja właśnie kupiłem mieszkanie w stanie surowym niedaleko Gdańska. Chciałbym je jakoś urządzić,ale nie mam pomysłu. Nie mam też ocohoty dodatkowo płacić za architektów i dekoratorów wnętrz...Chciałbym,aby mieszkanie było jasne, nowoczesne. Bardzo ważne jest dla mnie oświetlenie,bo pracuję w domu. Chciałbym zamówić cos ze sklepu acerto,bo do swojego poprzedniego mieszkania też zamawiałem tam oświetlenie. Tylko które powinienem wybrać https://www.acerto.pl/ żeby zgrywało się z moją wizją mieszkania. Czym Wy kierowaliście się przy wyborze lamp? |
|
Powrót do góry |
|
 |
stanep
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 16:52 Temat postu: |
|
|
posuzkuję jakiś dobrych ofert jeżeli chodzi o kupno mieszkania w Krakowie |
|
Powrót do góry |
|
 |
GibsonMel
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2018 07:33 Temat postu: |
|
|
gwi4az0r napisał: | Hmm, ostatnio myślałem nad przeprowadzką do Wrocławia i oczywiście o kupnie mieszkania w tym mieście. Wczoraj na tej stronie znalazłem naprawdę ciekawe i ładne mieszkania, ale nie jestem przekonany co do tego czy się naprawdę opłacają. Możecie wypowiedzieć się też coś na ten temat? |
Świetna ta strona, wlasnie tam znalazłam kilku deweloperow którzy budowali w warszawie, ale koniec końców wy braliśmy polnord bo miał w ofercie mieszkanie z niespelna 13metrowym balkonem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gameplayer
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2018 07:57 Temat postu: |
|
|
GibsonMel napisał: |
Świetna ta strona, wlasnie tam znalazłam kilku deweloperow którzy budowali w warszawie, ale koniec końców wy braliśmy polnord bo miał w ofercie mieszkanie z niespelna 13metrowym balkonem |
Jak ta firma? |
|
Powrót do góry |
|
 |
NetflixFan
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2018 08:00 Temat postu: |
|
|
Tez szukam opinii bo podoba mi się inwestycja wilania planują duzow zieleni dookoła a brakuje mi jej strasznie w scislym centrum |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2018 08:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |