Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Olaf2
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2017 02:30 Temat postu: Pomysł na prezent świątecz |
|
|
Macie już może jakieś pomysły na świąteczne prezenty? Święta już tuż tuż dlatego ja póki co zamówiłam listy od Mikołajahttps://www.listymikolaja.pl/ dla moich dzieci . A co pod choinkę to nie wiem... Dzieciaki maja praktycznie wszystko i ciężko kupić coś sensownego. Może podrzucicie jakiś pomysł na prezent dla dzieci w wieku 5-8 ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2017 02:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gg
|
Wysłany: Nie Gru 17, 2017 02:06 Temat postu: |
|
|
Wideo dla Mikołaja od Elfi jest naprawdę super prezentem dla dziecka. Prawda jest taka, że tylko w ten sposób można wprowadzić magiczną atmosferę i sprawić dziecku ogromną radość. Naprawdę warto się nad tym zastanowić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nuffin
|
Wysłany: Nie Gru 17, 2017 15:46 Temat postu: |
|
|
Nie bede w stanie pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
snieg
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mami
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2017 22:47 Temat postu: |
|
|
Święta zbliżają się już wielkimi krokami, w tym roku ogrom prezentów troszkę mnie przerasta, bo mamy Wigilie całą rodzina, czyli około 15osób. Ale muszę powiedzieć że zostało mi jeszcze kupno prezentu dla siostry, bardzo lubi kosmetyki marki oriflame https://pl.oriflame.com/ Jakiś zestaw świąteczny z pewnością bedzie idealnym wyborem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olsak
|
Wysłany: Pon Gru 25, 2017 18:30 Temat postu: |
|
|
Nie łatwo jest wybrać dobry prezent, szczególnie jeżeli chcemy, żeby był zarówno tani jak i elegancki. Ja ostatnio szukałem prezentu dla mojej przyjaciółki na święta na ZasmakujRadości.pl i przyznam, że znalazłem bardzo fajne akcesoria do łazienki i kuchni, które świetnie się nadały. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nelka
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 16:27 Temat postu: |
|
|
A jak pakujecie świąteczne prezenty? Ja staram się zawsze sama stworzyć jakieś oryginalne opakowania. Wykorzystuję w tym celu różne ozdoby i dodatki świąteczne, które zazwyczaj w większych ilościach zamawiam przed świętami przez internet  |
|
Powrót do góry |
|
 |
manganian87
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2018 18:02 Temat postu: |
|
|
A ja już od lata myślę o prezentach świątecznych dla pracowników. Dzięki temu był czas, aby dokładnie przemyśleć, jak w tym roku zatroszczyć się o moich współpracowników. Doskonałą ofertę znalazłem tutaj https://nais.pl/swieta-dla-pracownikow-szybko-latwo-i-bez-formalnosci/ . Otrzymają benefity w czasie firmowej Wigilii, jak co roku spędzamy ją w szerokim gronie. Udział biorą wszyscy pracownicy i ich rodziny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzegory83
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2018 19:19 Temat postu: |
|
|
Święta już się zbliżają Ja mężowi w tym roku już kupiłam prezent - voucher na lot w tunelu aerodynamicznym Lubi bardziej ekstremalne formy rozrywki, a tego jeszcze nie próbował. Taki voucher można kupić przez internet - tunel SpeedFly |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adam80
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2018 23:13 Temat postu: |
|
|
Jeśli dzieci mają już prawie wszystko to może zamów im jakąś maskotkę ale nie taką z marketu. Ja swoim dzieciom kupiłam na Dzień Dziecka szydełkowe maskotki z https://malafabryczka.pl/kategoria/zabawki/276 Jednemu listka, a drugiemu baranka. Maskotki są bardzo mięciutkie. Stały się teraz ich ulubionymi zabawkami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grandeKorzen
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2018 18:14 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o prezent dla małego dziecka czy też rodziców świeżo urodzonego maluszka to ja na twoim miejscu najchętniej po prostu wszedłbym sobie w internecie na stronę https://tulisie.pl/ i tam poszukał jakiegoś ładnego i zgrabnego nosidełka Nie ma chyba lepsze pomysłu na prezent dla takiego bobaska. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melka89
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2018 16:14 Temat postu: |
|
|
Myślę, że ciekawym prezentem, ale to już na pewno dla starszego dziecka mogą być również sluchawki black friday . Ja właśnie zamierzam takie kupić mojej nastoletniej córce, która uwielbiającej słuchać muzykę. Wydaje mi się, że lepszym wyborem będzie chyba model bezprzewodowych słuchawek. A wy jak uważacie? Pozostanie mi jeszcze kwestia koloru do wybrania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lassara
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2018 21:17 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze staram się szukać inspiracji w sieci. W tym roku jeszcze nie zaczęłam,więc chętnie skorzystam z Waszych propozycji. _________________ cukrzyca u dzieci |
|
Powrót do góry |
|
 |
mami
|
|
Powrót do góry |
|
 |
buziak_06
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2018 13:36 Temat postu: |
|
|
Ja póki co na razie mam pomysł na prezent tylko dla mojego chrześniaka. No a Święta zbliżają się wielkimi krokami i trzeba by już coś powoli zacząć wybierać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2018 13:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |