Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leason
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2018 08:30 Temat postu: |
|
|
moja firma często korzysta z leasingu, nigdy nie wybieramy samodzielnie, nie ma na to czasu a oferty bankowe różnią się w zależności czy chcemy leasingowac maszynę rolniczą czy sprzet it czy auto. najlepiej jak specjalista to ogarnia za mnie  _________________ leasing koparki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2018 08:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bertyl555
|
|
Powrót do góry |
|
 |
patryk.p3@onet.pl
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Syliwa01
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2018 20:51 Temat postu: |
|
|
Ja natomiast mogę zaproponować abyście również zwróciły uwagę na opcję i-leasing czyli leasing internetowy od https://www.platformafinansowa.pl/ który przede wszystkim przyznawany jest dużo szybciej niż w bankach, nie potrzeba tak wiele formalności, a same warunki są naprawdę przystępne także osobiście jestem z wyboru mega zadowolony i może w przyszłości weźmiemy z ich pomocą kolejny sprzęt do firmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ynos89
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2019 16:58 Temat postu: |
|
|
A widzieliście może usługę leasingu z Europejskiego Banku Inwestycyjnego, która znajduje się w ofercie https://www.scmultirent.pl/ ? Ostatnio mnie bardzo zainteresowała, bo posiada warunki wręcz idealne dla niewielkich firm takich jak moja – w porównaniu do standardowej oferty leasingu operacyjnego decyzja zapada o wiele szybciej, proces rozpatrywania wniosku jest uproszczony, a same opłaty też są w znaczący sposób niższe. Wydaje mi się, że jak ktoś rozpoczyna dopiero swoją przygodę z leasingiem, a jego firma wciąż nie rozwinęła jeszcze w pełni skrzydeł, to może to być po prostu idealna oferta . Znacie może jakieś podobne do tej oferty – które mogą być kuszące dla tych mniejszych firm, które oferują takie atrakcyjne i ułatwiające życie warunki? Prawdę mówiąc sam próbowałem szukać, ale się nie doszukałem niczego takiego oprócz tego u SC Multirent. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tereskao
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ślimaczek
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2019 20:24 Temat postu: |
|
|
Szukałam ostatnio kredytu dla zadłużonych bez BIK i znalazłam firmę Habza Finanse, o której już wcześniej słyszałam od kilku ze znajomych. Właśnie u nich widziałam w ofercie równiez leasing. Wiem od znajomych, że w Habza Finanse nie ma tak duzych trudności z uzyskaniem kredytu jak w bankach, a w ofercie mają również produkty czołowych banków. Podobno oprocentowanie nie mają wysokie. Myślę, że warto do nich zajrzeć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikolaj92x
|
Wysłany: Czw Lut 27, 2020 22:09 Temat postu: |
|
|
A widziałaś ofertę leasingową na https://vleasing.pl/leasing-samochodu/? Moim zdaniem jest naprawdę atrakcyjna. Też niedawno zastanawiałam się nad wzięciem kredytu na samochód ale ostatecznie zdecydowałam się na leasing. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gg
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2020 18:26 Temat postu: |
|
|
A tutaj https://leasingpolski.pl/lista-pojazdow już zaglądaliście? Jest tam ciekawa oferta, jeśli chodzi o leasing. Zobaczcie sobie na pojazdy, które można leasingować. Warto w ten sposób finansować auto, ponieważ nie trzeba angażować swojej gotówki. Poza tym cała procedura przebiega szybko i sprawnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Devil93
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2020 12:49 Temat postu: |
|
|
Nie zawsze oferty opierające się na leasingu są najlepsze, ale to trzeba odwiedzić kogoś takiego jak Doradca Kredytowy Wrocław i się o tym przekonać. Kiedyś owszem, branie w leasing znacznie się opłacało, dziś zostało to mocno ukrócone. Nie powinno tak być, ale też w związku z tym kredyty stały się o wiele bardziej popularne. I to akurat dobrze dla rozwoju banków, czy właśnie takich pośredników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
beto
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2020 14:07 Temat postu: |
|
|
Ja bym jeszcze pogadał na temat finansowania w salonie Porsche Centrum Sopot bo może się zdarzyć że tam dostaniesz o wiele lepszą ofertę a sposobów finansowania jest teraz tak wiele że każdy coś dla siebie znajdzie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2020 14:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |