Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ladys
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2018 23:10 Temat postu: Jakie noże kuchenne? |
|
|
Każdy kto lubi gotować i często przygotowuje posiłki dla siebie, rodziny czy przyjaciół doskonale wie, jak ważne w wyposażeniu kuchni są ostre noże kuchenne. Czy trzeba być szefem kuchni, żeby korzystać z profesjonalnych noży w kuchni? Z pewnością nie, ale warto się wzorować na profesjonalnych kucharzach. Kupując noże w sklepie https://hamono.pl masz pewność, że nóż będzie ostry i trwały. W naszej ofercie są głównie japońskie noże kuchenne, które są wręcz synonimem bardzo ostrego noża. Są one kute przez najlepszych japońskich mistrzów, którzy w ich wytworzenie wkładają całą swoją wiedzę i wieloletnie doświadczenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2018 23:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
darek4443
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2018 06:46 Temat postu: |
|
|
Ostatnio to ja bardzo dobre noże kuchenne kupiłem na allegro. Dałem za nie bardzo małe pieniądze tak naprawdę. _________________ japońskie noże kuchenne |
|
Powrót do góry |
|
 |
imzer
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2018 11:55 Temat postu: |
|
|
wydaje mi się, że dobrym wyjściem będą noże ze stali nierdzewnej |
|
Powrót do góry |
|
 |
ladys
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2019 21:44 Temat postu: |
|
|
imzer napisał: | wydaje mi się, że dobrym wyjściem będą noże ze stali nierdzewnej |
W zależności od potrzeb warto mieć w swoim kuchennym arsenale zarówno noże ceramiczne, jak i stalowe. Przyznam jednak, że noże ze stali nierdzewnej są zdecydowanie bardziej uniwersalne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2019 21:44 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |