Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karandae232
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2014 11:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
specjalist89
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2015 22:16 Temat postu: |
|
|
Zdecydowałam się zrobić ocieplenie domu. Przez internet znalazłam firmę, która robi ocieplenie poddasza. Jak ocieplę górną część domu, potem wezmę się za resztę. Czytałam, że są najlepsi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
melisa
|
Wysłany: Pon Wrz 02, 2019 20:58 Temat postu: |
|
|
Nawet średnio zorientowana w temacie budownictwa osoba bez trudu przyjmuje argumentację o atrakcyjności piany poliuretanowej wśród materiałów izolujących. Natryskowa metoda aplikacji sprawia, że nie ma szczelin w miejscach połączeń. Przy odpowiedniej izolacji zastosowanej w całym budynku możemy spodziewać się większych oszczędności energii grzewczej niż w porównywalnym budynku, w którym zastosowano wełnę lub styropian. Pianka wskutek zetknięcia z wilgocią nie odkształca się, nie ubija, „trzymając” swoje doskonałe parametry. Mogę polecić produkt o nazwie IZOPLUS - to chyba wiodący na ten moment producent pianki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aviatorka
|
Wysłany: Wto Lis 05, 2019 09:31 Temat postu: |
|
|
Słyszałam kiedyś o jakiejś dobrej hurtowni budowlanej z Krakowa dysponującej podobnymi systemami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nastka87
|
Wysłany: Wto Lis 05, 2019 11:54 Temat postu: |
|
|
Zapewne masz na myśli firmę https://www.attic.pl/ - Rzeczywiście przedsiębiorstwo godne polecenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 05, 2019 11:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |