Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
manganian87
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2018 10:23 Temat postu: konferecja Wrocław |
|
|
Hej, interesował się ktoś konferencjami HR? Ja mam małą firmę i dopiero niedawno dowiedziałem się o tym temacie od kolegi. Teraz mamy zamiar razem jechac na konferencję do Wrocławia. Jeśli ktoś jest zainteresowany to można zajrzeć tutaj https://kursnahr.pl/ może komuś akurat się przyda. Podobno można się wiele dowiedzieć o funkcjonowaniu firmy i kierowaniu jej. W sumie temat wydaje się być ok  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2018 10:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eksplozja
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2018 15:55 Temat postu: |
|
|
Takie szkolenie to na prawno bardzo przydatna sprawa, żałuję, że mam daleko do Wrocławia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bijere38
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2018 14:45 Temat postu: |
|
|
Szkoda, że tak późno się o tym dowiedziałam.
__
Estetica Grodzisk |
|
Powrót do góry |
|
 |
RobertoRobo
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2018 19:28 Temat postu: |
|
|
Ja kiedyś słyszałem o jakiejś sali w centrum miasta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nastka87
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2018 10:24 Temat postu: |
|
|
A może zrobilibyście podobne szkolenie w Rybniku? Na przykład w tej sali konferencyjnej? Myślę, że nie wyszłoby to drogo, a klienci na pewno by się znaleźli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
qyop
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2018 21:15 Temat postu: |
|
|
Uważam, że lepiej ,żeby konferencja została zoragniaozwana nie w dużym mieście. Kawałek od Wrocławia jest Austeria Niemczańska - to hotel z restauraaacją, można tu zorganizować konferencję Z usług tej firmy korzystały znne marki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
norbert55
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2018 06:44 Temat postu: |
|
|
We Wrocławiu to ja jeszcze żadnej konferencji nie robiłem.Myślę że musi nastąpić chwila żeby tą konferencje zrobić. _________________ empis.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
komes
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kimi
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2018 17:54 Temat postu: |
|
|
Ja osobiście nie wyobrażam sobie być we Wrocławiu na konferencji i ani troszkę nie zwiedzić tego miasta. To była by katastrofa! Jak nie masz za dużo czasu, to zawsze możesz skorzystać z pomocy bloga http://cowewroclawiu.pl/dlaczego-wroclaw-jest-miastem-krasnali/ , który jasno i wyraźnie opisuje co warto zwiedzić, jakie historie tworzyły się w tym mieście. Takie rzeczy są warte uwagi, uwierzcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
angel201ster
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2018 16:39 Temat postu: |
|
|
Dzięki za info! Na pewno się przyda. _________________ pożyczka na dowód |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara
|
Wysłany: Pią Gru 14, 2018 09:14 Temat postu: |
|
|
Zdarza mi się, że muszę w sprawach zawodowych spotkać się na mieście - najczęściej jest to Warszawa bo tu mieszkam - i zawsze sprawia mi problem wybory konkretnego miejsca. Teraz też szykuję się na takie spotkanie z klientem i nie wiem do jakiej restauracji zaprosić, słyszałam że elegancka jest restauracja Akademia. Czy macie w Wawie sprawdzone miejsca na spotkania "zawodowe" i na co zwrócić uwagę kiedy wybieram lokal. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roarrra
|
Wysłany: Sro Maj 15, 2019 18:50 Temat postu: |
|
|
Organizujecie konferencje? jeżeli zabieracie się za takie zadanie to zapoznajcie się tu z propozycjami od firmy https://papilioagency.com W tym miejscu znajdziecie hostessy i modelki na wynajem. Na pewno swietnie sprawdzą się do wielu zadań na takim wydarzeniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Indigo1
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2019 19:55 Temat postu: |
|
|
Skoro mowa o konferencjach i Wrocławiu to wato zainteresować się ofertą firmy StrefaVR http://strefavr.pl/atrakcje-na-konferencje/ - organizują takie profesjonalne stanowiska gamingowe do VR czyli gry w wirtualnej rzeczywistosci. Warto uatrakcyjnic w ten sposob konferencje, aby przyciagnac wielu zainteresowanych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maline
|
Wysłany: Sro Gru 11, 2019 20:28 Temat postu: |
|
|
Ja byłem kiedyś na konferencji we Wrocławiu w Hotelu Europejskim i bardzo mi się tam spodobało. _________________ Noclegi we Wrocławiu na Starym Mieście |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 11, 2019 20:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |