Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olka12
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2019 09:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
upeden
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2019 12:28 Temat postu: |
|
|
hejka |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksena
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2020 07:25 Temat postu: |
|
|
Rozważaliśmy z mężem zakup mebli na wymiar, jednak ich cena nas powaliła. Poszukaliśmy tańszej alternatywy w gotowych kolekcjach. Wybór jest duży i łatwo można dopasować meble do swojej przestrzeni. Większość zamówiliśmy w sklepie Akord https://sklep.akord.net.pl/. Sprawdź sobie ich ofertę. Z tego co widziałam mają chyba jakąś opcję dopasowania pod wymiar, ale nam nie była taka usługa potrzebna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam3332
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2020 15:16 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś naprawdę chce mieć bardzo dobre meble to powinien je kupić w kuchnie na wymiar Bielsko .Razem z małżonką w tym miejscu kupiliśmy bardzo dobre meble. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hoplit
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2020 16:09 Temat postu: |
|
|
Dobre meble do biura w domu muszą być przemyślane. Z reguły w naszych mieszkaniach nie mamy tyle miejsca, co w pełnoprawnym biurze, zatem przy urządzaniu przestrzeni do pracy trzeba będzie iść na pewne kompromisy. W każdym jednak razie obowiązkowo musimy mieć odpowiednio duże biurko, aby zmieściły się tam komputer i dodatkowy monitor. Ważne jest też ergonomiczne krzesło. Co poza tym? Drukarka, może jakiś zegar. Wiele zależy od tego, czego sami potrzebujemy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Listor
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2020 12:20 Temat postu: |
|
|
My zamawialiśmy ostatnio meble na wymiar do naszej świeżo wyremontowanej kuchni. Zdecydowaliśmy się skorzystać z oferty firmy Wer Meble https://www.wer-meble.pl/oferta/meble-kuchenne , co było absolutnym strzałem w dziesiątkę. Meble są bardzo estetyczne, a jednocześnie funkcjonalne i solidne. Ich oferta jest bardzo przystępna cenowo, a czas oczekiwania również jest stosunkowo krótki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saszka
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2020 14:11 Temat postu: |
|
|
Całkiem niedawno przekonałam sie do zakupów w sieci i teraz nie wyobrażam sobie innej opcji, jeśli chodzi o zakupy.
Chyba największy wybór mebli dostępnych w opcji zakupów online znalazłam w sklepie Edinos: https://www.edinos.pl/wnetrza.
Tak dobrze wyposażone sklepy, jak ten, to prawdziwa gratka dla miłośników wnętrz urządzonych ze smakiem.
W Edinos znajdziesz każde meble - nowoczesne oraz klasyczne. Ale co najważniejsze - wszystkie funkcjonalne! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Morgan
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2020 11:28 Temat postu: |
|
|
U mnie dostawą mebli na wymiar do kuchni zajęła się firma JOPP Design. Całość prezentuje się świetnie i kuchnia wreszcie jest taka, jaką chciałem. Polecam jeśli szukacie czegoś sprawdzonego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karl
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|