Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ZigZgad
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2018 16:51 Temat postu: Najlepsze studia ? |
|
|
Zaoczne studia nie są wcale gorsze, ne wiem skąd to mylne przeświadczenie... sama studiuję jak koleżanka powyżej a konkretnie zarządzanie: http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/zarzadzanie-i-stopnia,2,2,259,54,259 a jest to kierunek łączący wiedzę ekonomiczną (finanse, marketing, prawo gospodarcze) z wiedzą psychologiczną. Studia dotyczą prawidłowości oraz problemów związanych z funkcjonowaniem organizacji i instytucji publicznych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2018 16:51 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
celine44
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gangSta
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2018 18:12 Temat postu: |
|
|
Kto Ci niby powiedział, że są gorsze? Są kapitalne. W tygodniu normalnie pracujesz, a w weekendy studiujesz i masz całe dnie zaplanowane _________________ szkolenia sql server |
|
Powrót do góry |
|
 |
liszaja
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2019 09:51 Temat postu: |
|
|
Studia powinno się wybierać przede wszystkim pod kątem swoich zainteresowań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tadekk
|
Wysłany: Wto Maj 28, 2019 12:25 Temat postu: |
|
|
Razem z dziewczyną interesujemy się prawem i chyba właśnie na takie studia się zdecydujemy. Wiemy, że jest dużo innych prawników na rynku ale nas zainspirowała obsługa prawna e-commerce https://jciw.pl/branze/e-commerce/ Zajmują się bardzo ciekawą dziedziną prawa i my też chcielibyśmy iść w coś równie przydatnego a przy tym niszowego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maters
|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2019 14:39 Temat postu: |
|
|
Hej wam, a co sądzicie o studiach podyplomowych, jest to opłacalne czy nie za bardzo ? Pytam bo ostatnio natrafiłem na ofertę tej szkoły https://www.podyplomowka.edu.pl/ i wydaje mi się, że zdecyduje się na jakieś studia podyplomowe. Co sądzicie o tym? |
|
Powrót do góry |
|
 |
inguula12
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2019 11:57 Temat postu: |
|
|
Ja również nie uważam, żeby studia zaoczne były gorsze. Sama studiuje zaocznie na kierunku Finanse i rachunkowość o specjalności Skarbowość i audyt: https://www.uth.edu.pl/oferta-studiow/magisterskie/finanse-i-rachunkowosc/skarbowosc-i-audyt, a mam sporo znajomych, którzy studiują dziennie. Poza systemem zajęć nie różni się to od siebie praktycznie niczym. Jest taki sam materiał. tyle samo nauki, tylko inaczej rozłożone w czasie.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gameplayer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sak
|
Wysłany: Nie Gru 08, 2019 13:51 Temat postu: |
|
|
Byle nie politologia  _________________ białka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Botka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wszołek
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2020 01:38 Temat postu: |
|
|
Nie ma dobrych studiów... są tylko świetni wykładowcy! Jak to mawiał mój profesor... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grochola
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2020 15:06 Temat postu: |
|
|
Botka a Ty to studiowałaś albo ktoś od Ciebie studiował? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melka89
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2020 18:49 Temat postu: |
|
|
Dla mnie wymarzonym kierunkiem od zawsze była studia psychologia. Także cieszę się, że znalazłam ten kierunek w Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej w Warszawie, ponieważ jest to bardzo dobra uczelnia, która trzyma poziom. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ciekawska
|
Wysłany: Sob Lip 18, 2020 16:47 Temat postu: |
|
|
Ja raczej wolę kierunki ekonomiczne ze względu na mój ścisły umysł, a poza tym wiele z nich zapewnia prace po studiach, więc nie musiałabym się o to martwić. Jest już rekrutacja na studia Kraków a mieszkam w tym mieście, więc miałabym blisko do szkoły. Jakby nie było będę studiowała tam wiele lat. Program mają fajny i wydaje mi się, że dostosowany do współczesnych wymagań pracodawców. Może ktoś z was tam studiuję ? Który wydział najlepszy ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Papiernik
|
Wysłany: Wto Lip 21, 2020 14:38 Temat postu: |
|
|
Takie na których będziesz się samorealizować
|
 |