Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dandun
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2020 09:30 Temat postu: Adwokat |
|
|
Szukacie dobrego adwokata z Łodzi? Osobiście polecam Kancelarię Głogowski Majewski. Ogromna wiedza i wspaniałe podejście do klienta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2020 09:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marian332
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2020 12:17 Temat postu: |
|
|
Ja miałem bardzo trudną sprawę karną i skorzystałem z bardzo dobrego adwokata https://prawokarne.info/ .Na pewno bardzo dobrze postąpiłem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jaga22
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2020 13:30 Temat postu: |
|
|
A mi pomagała Kancelaria Adwokacka Łukasza Węgłowskiego w trudnym rozwodzie, a pomagają też rozwiązywaniu kwestii alimentacyjnych, a także sprawowania władzy rodzicielskiej i kontaktów z dzieckiem, służą też doradztwem w innych delikatnych sprawach, takich jak ustalenie ojcostwa, rozdzielnictwo majątkowe czy postępowanie adopcyjne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Doli
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2020 05:02 Temat postu: |
|
|
Czasami pomoc adwokata jest nieodzowna i im prędzej skorzystamy z usług doświadczonego, solidnego prawnika tym lepiej dla nas. Gdy potrzebujecie pomocy z zakresu prawa administracyjnego, prawa leśnego, łowieckiego, spadkowego lub też szukacie godnego polecenia mediatora, który zajmie się mediacjami w sprawie alimentów itd., to polecam usługi pani Magdaleny Adamczewskiej- http://www.adamczewska.com.pl/ . Jest ona radcą prawnym, który od lat zajmuje się tymi specyficznymi dziedzinami prawa. Ma bogate doświadczeni, ogromną wiedzę. Do każdego klienta podchodzi indywidualnie, nie popada w rutynę. Jest bardzo konkretną, rzetelną i dyskretną osobą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tereskao
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2020 20:27 Temat postu: |
|
|
Skontaktuj sie z mec. Cejrowskim z Tczewa, nie ma skuteczniejszego, bardziej empatycznego i doświadczonego prawnika w całym Trójmieście. Specjalizuje się w wielu dziedzinach prawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kirdok
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kirdok
|
|
Powrót do góry |
|
 |
piotr21
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kownacka
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2020 19:24 Temat postu: |
|
|
W upadłości chyba nie m skuteczniejszych prawników niż ci z kancelarii Lexa, zerknij na https://kancelarialexa.pl/ , masz tam namiary. Nie czekaj, przeanalizują twoja sytuacje finansową i obierzecie odpowiednie działania ku oddłużeniu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Malwina
|
Wysłany: Nie Sty 03, 2021 20:26 Temat postu: |
|
|
A adwokat dla lekarzy? Znacie kogoś wartego polecenia? Moja koleżanka miała sprawę związaną z błędem medycznym i skutecznie pomógł jej pan Paweł Kozik. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 03, 2021 20:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |