Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
layla88
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2020 11:10 Temat postu: |
|
|
Natomiast ja mam nieco inne pytanie... Czy ktoś z was może kojarzy firmę Rauch https://systemykominowe-rauch.pl/ ? Czy korzystaliście może z ich usług? Pytam, ponieważ szukam dla siebie dobry system kominowy. A zauważyłam, że ta firma cieszy się pozytywnymi ocenami oraz opiniami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2020 11:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
czerwony_kapturek
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2020 14:38 Temat postu: |
|
|
To było moim marzeniem, aby w domu mieć ogrzewanie podłogowe. Musieliśmy tylko wybrać dobre deski podłogowe na ogrzewanie podłogowe i nasz wybór padł na Venifloor. Jak dla mnie jest to najlepszy wybór i po latach użytkowania podłoga wygląda jak nowa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lurmort88
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2020 16:51 Temat postu: |
|
|
Najlepiej chyba wybrać ogrzewanie gazowe _________________ Szklarz Wrocław |
|
Powrót do góry |
|
 |
Niki
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2020 05:45 Temat postu: |
|
|
Deska odpowiednia na ogrzewanie podłogowe to jedna ważna sprawa, a druga to odpowiedni podkład podłogowy przy tego typu ogrzewaniu. U nas mamy położony pianowood - www.pianomat.pl/pianowood/ . Jest to materiał dopasowany do specyfiki pracy podłogówki, bo przy grubości 4 mm ma współczynnik przewodzenia ciepła 0,041W/mK. Dzięki temu świetnie współpracuje z ogrzewaniem podłogowym. Ponadto taki podkład dobrze wycisza podłogę oraz znacznie poprawia komfort chodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
winko90
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2020 13:28 Temat postu: |
|
|
A czy nie lepiej wybrać ekogroszek workowany? Czytałam trochę na ten temat i wydaje mi się, że ekogroszek to bardzo wydajne rozwiązanie. Zresztą poczytajcie sobie więcej na ten temat na stronie http://ekogroszek-patriot.pl/ . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Megan33
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2020 11:55 Temat postu: |
|
|
To bardzo ważna rzecz. W końcu jeśli podejmiecie odpowiednią formę ogrzewania, to będzie Wam o wiele prościej efektywnie funkcjonować w swoim domu. Grunt to znaleźć takie rozwiązanie, z którego będziecie szczególnie zadowoleni. Wiem, że amerigas opinie 2019 ma bardzo pozytywne, więc może będzie to dobrą opcją i dla Was. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2020 11:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |