Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nelka
|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2019 07:29 Temat postu: |
|
|
Ja podobnie jak Elza postawiłam na makijaż permanentny i dzięki temu udaje mi się rano zaoszczędzić mnóstwo czasu Dokładniej zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi, bo zawsze to własnie ich podkreślenie było dla mnie najbardziej problemowe. Znalazłam ciekawą ofertę na stronie https://oliwiastrugala.pl/oferta/ i postanowiłam skorzystać, tym bardziej, że o Pani Oliwii już wcześniej słyszałam wiele dobrego Powiem krótko - nie żałuję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2019 07:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Antosia32
|
Wysłany: Czw Kwi 18, 2019 08:12 Temat postu: |
|
|
Ciekawe porady znajdziesz również na stronie https://thebeauty-runway.com . Czasem takie ciekawy porady i wskazówki na temat makijaży można znaleźć tam. Zawsze lepiej poradzić się niż coś źle wykonać. Lubię eksperymentować, ale jak mam dużo czasu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
violetta
|
Wysłany: Nie Kwi 28, 2019 17:21 Temat postu: |
|
|
ja stawiam przede wszystkim na dobrą pielęgnację. Jeśli chodzi o kosmetyki makijażowe to używam w zasadzie tylko lekkiego kremu bb i tuszu do rzęs. Brwi już nie musze malować bo u Dominiki z salonu Jest Pięknie ( W-wa) zrobiłam sobie makijaż permanentny brwi ogromna oszczędność czasu i wygoda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Wto Maj 07, 2019 08:12 Temat postu: |
|
|
violetta to witaj w klubie ja też robiłam brwi i usta u Dominiki z Jest Pięknie Perfekcjonistka, bardzo utalentowana i doświadczona linergistka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iieva49
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sad Flower
|
Wysłany: Sro Maj 08, 2019 20:31 Temat postu: |
|
|
Zazwyczaj skupiam się na makijażu oczu Mam naprawdę niewielkie oczy i opadające powieki, więc pomalowanie się stanowi nie lada wyzwanie! Ale jak już opanowałam tą sztukę, to czuję się znacznie lepiej. Dzięki odpowiedniemu makijażowi mogę ukryć wszystkie swoje wady Do makijażu oczu używam kilku naprawdę porządnych pędzli z https://toolsforbeauty.eu/pl/9-do-oczu , które maksymalnie zwiększają moją precyzję. Dzięki temu robienie makeup'u jest o wiele sprawniejsze i przede wszystkim dokładniejsze. Jak zaczynacie swoja przygodę z makijażem to na pewno mogę Wam doradzić właśnie zakup odpowiednich pędzli. Każdy tak naprawdę służy do czego innego i warto mieć minimum kilka pędzli w swojej kosmetyczce Dzięki dobrze pomalowanym, podkreślonym oczom, czuję się na co dzień o wiele ładniej i o wiele bardziej kobieco. Makijaż pozwala nam się poczuć lepiej, więc warto rozwijać w sobie umiejętność do wykonywania dobrego makeup'u! Mi się to już w sumie udało, ale dalej się rozwijam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
igraszz
|
Wysłany: Wto Lip 09, 2019 12:08 Temat postu: |
|
|
Moja dziewczyna raczej nie ogranicza się do mimimum, ale nie obejdzie się bez tuszu do rzęs. Ciągle kupuje nowe. Ostatnio zamówila sobie tusz do rzęs wydłużający z tego sklepu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
irini2
|
Wysłany: Sro Lip 10, 2019 07:25 Temat postu: |
|
|
Delikatnie maluję się do pracy. Tuszuję rzęsy, błyszczyk i trochę pudru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sad Flower
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2019 21:06 Temat postu: |
|
|
Na co dzień wykonuje taki hmmm średni makijaż W takim sensie, że ani za delikatny ani za mocny. Zazwyczaj jest utrzymany w tonacji nude, bo taka idealnie nadaje się do pracy. I też chyba dobrze wyglądam w takich kolorach Jeśli chodzi o makijaż, to zawsze zwracam też uwagę na idealnie wyrównany koloryt cery, dlatego bardzo równomiernie rozprowadzam podkład. Bardzo ważne w makijażu jest też to, żeby być precyzyjnym. A w tym mega pomagają dobre pędzle Ja jakiś czas temu kupiłam wszystkie podstawowe pędzle, o których przeczytałam na https://toolsforbeauty.eu/blog/wielofunkcyjne-pedzle-do-makijazu/ . No i sprawdzają się świetnie! Jeśli chodzi o pędzelek do cieni do powiek, to wreszcie cień się nie sypie i idealnie trzyma się powieki Wcześniej jak nakładałam produkt na pędzel, to wszędzie się rozsypywał, co było bardzo kłopotliwe... Także bardzo się cieszę, że wreszcie udało mi się znaleźć idealne akcesoria do makijażu Takie podstawowe, wielofunkcyjne pędzle to musy have w każdej kobiecej kosmetyczce!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miriam
|
Wysłany: Nie Wrz 29, 2019 20:02 Temat postu: |
|
|
Delikatny . Jako baze używam hydro-esencji nawilżającej od Bielendy z serii fresh juice, która jest świetna. Poza tym to już standard, kreska na oku i fluid na buzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
manganian87
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2020 12:53 Temat postu: |
|
|
Witam,ja czesto docepiam sobie kępki rzęs. Lubie bardziej otwarte i podkreslone oko. Teraz chce zmienic marke, co sądzicie o tej https://amazinglashes.com/rzesy-kepki ? Chętnie poznam wasze opinie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aggusik
|
|
Powrót do góry |
|
 |
doket
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2020 12:01 Temat postu: |
|
|
ja zazwyczaj jednak chodzę bez makijażu
_____
okulary ochronne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ślimaczek
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2020 16:18 Temat postu: |
|
|
Mój makijaż ostatnio kuleje. Szczególnie jeśli chodzi o makijaż oczu. Mam opadające powieki a to nie wygląda zbyt estetycznie. Nawet jeśli pomaluję oczy to i tak wygląda to koszmarnie. Wiem, że plastykę powiek dolnych i górnych wykonuję dr Gunarys https://www.gunarys.pl/blefaroplastyka/ rzetelnie i bez żadnych reklamacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
winko90
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|