Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
barttonn44
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 11:59 Temat postu: Ginekolog warszawa? |
|
|
Słuchajcie, właśnie dowiedzieliśmy się z żoną, że jest w ciąży. W związku z tym może podpowiecie nam gdzie przyjmuje jakiś doświadczony Ginekolog Warszawa tak abyśmy mogli udać się do niego na wizytę kontrolną? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 11:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaga22
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2017 11:51 Temat postu: |
|
|
Chodzę do dr Songina po recepty na tabletki antykoncepcyjne vines, widziałam tam też kobietki w ciąży a lekarz moim zdaniem naprawdę dobry, cierpliwy, taki z powołania i bardzo sympatyczny |
|
Powrót do góry |
|
 |
manganian87
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2018 11:13 Temat postu: |
|
|
Tak na marginesie, gdyby ktoś z Was szukał bardzo dobrego ginekologa w Gdańsku, to serdecznie polecam gabinet Intermed do którego chodzi moja narzeczona. Ich strona internetowa to http://doktorginekolog.pl/ W Gdańsku mają 2 gabinety  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gregrz
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2018 11:38 Temat postu: |
|
|
Dzięki wszystkim za propozycję i czekam na więcej bo również takiego szukam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolcia
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2018 10:54 Temat postu: |
|
|
Ja wlasnie tez poszukuje dobrego ginekologa, do ktorego moglabym sie wybrac, bo ostatnio na http://antykoncepcjanamiare.pl/ wyczytalam, ze chyba cos nie tak z moja antykoncepcja.. Przede wszystkim lekarz poprzednio nie zrobil mi badan tylko zapisal tabletki i chyba nie do konca mi spasowaly. Szukam takiego, ktory dobierze mi antykoncepcje w odpowiedni sposob, bo chcialabym miec regularny cykl w koncu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ela 1230
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2018 09:24 Temat postu: |
|
|
Ja mogę polecić przychodnię ginekologiczną w Szpitalu św. Elżbiety w Mokotowskim Centrum Medycznym,bardzo fajni i kompetentni lekarze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawlosee
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2018 20:46 Temat postu: |
|
|
Moja siostra też chodzi do tego ginekologa |
|
Powrót do góry |
|
 |
manganian87
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiolaisak
|
Wysłany: Wto Cze 18, 2019 11:37 Temat postu: |
|
|
Ja sama tez jakiś czas temu szukałam lekarzy w Warszawie i jeśli chodzi i ginekologa to skorzystałam z opinii koleżanki i wybrałam tę klinikę https://warszawa.klinikabocian.pl/klinika/ginekologia-i-poloznictwo - przekonała mnie przede wszystkim szeroka oferta i znajomość nawet trudnych przypadków medycznych. No i wiem, że zajmują się prowadzeniem ciąży, bo właśnie ci lekarze zajmowali się oboma ciążami Moniki i dzięki nim ma ona piękne i zdrowe maluchy I teraz chyba nadal chodzi tam na kontrole, więc w jednym miejscu można prowadzić profilaktykę na każdym etapie życia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ktonia
|
Wysłany: Pon Lip 01, 2019 21:07 Temat postu: |
|
|
ja szukałam bo potrzebowałam w końcu iść na badania i całe szczęście, że poszłam w miarę szybko na te badania, bo wyniki cytologii wyszły bardzo źle, a to wszystko przez wirusa hpv, trochę się denerwuję ale moja ginka wie co robi i kazała mi stosować żel papilocare dopochwowo, bo on wspomaga leczenie zmian wywołanych tym wirusem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elcia
|
Wysłany: Pon Wrz 30, 2019 07:13 Temat postu: |
|
|
Ja też długo szukałam ginekologa dla siebie. W końcu udało się znaleźć, poznałam że jest ok jak zobaczyłam jak mi dobiera antykoncepcję. Był wywiad, badania i dopiero przepisane tabletki. Dostałam belarę i jest naprawdę idealna dla mnie. Czuję się ok a do tego nie mam żadnych skutków ubocznych jak wzrost wagi. Cera też w porządku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rokitka
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2019 00:00 Temat postu: |
|
|
bardzo dobry ginekolog to dr Agnieszka Antczak Judycka. Ja jestem jej pacjentką na przykład, przyjmuje w poradni ginekologicznej szpitala Mazovia na Ursynowie. Leczenie, diagnostyka, prowadzenie ciąży, szczepienia przeciwko hpv. Można się dostać też w ramach NFZ, poradnia ma umowę. Ja na pewno polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Antosia32
|
Wysłany: Czw Lut 13, 2020 16:07 Temat postu: |
|
|
Czasem lekarzy mnóstwo a jak coś na już potrzebujemy to ciężko dostać. Tak było z moją koleżanką co potrzebowała tabletkę dzień po. Tutaj liczy się czas i dopiero pomoc otrzymała online na https://zdalnaprzychodnia.pl . Więc coraz bardziej są znane i praktykowane takie online przychodnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tyrolka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
herok
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2020 11:07 Temat postu: |
|
|
Nie tylko w ciąży trzeba zadbać o dobrego ginekologa, najlepiej od pierwszej wizyty u ginekologa wybrać dobrego i profesjonalnego specjalistę, dzięki temu uda wam się uniknąć niepotrzebnych problemów i będzie zawsze pod dobrą opieką, według mnie świetnych specjalistów znajdziecie w Gabinety Lekarskie Łucka https://gabinetylucka.pl/ ja z ich pomocą urodziłam 3 wspaniałych dzieci To lekarze, którzy dbają o badania, kontrolują i motywują, zawsze można liczyć na ich pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2020 11:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |