Zastanów się czy oby na pewno chcesz postawić na tani przejazd. Tyle godzin jazdy, to lepiej pomyśleć o komforcie. Zazwyczaj tanie przejazdy do Holandii odbywają się małymi busami, gdzie pasażerowie siedzą jeden przy drugim i nie ma miejsca na nogi. W takiej pozycji trudno zasnąć czy nawet porozmawiać z kimś przez telefon. Lepiej stawiać na jakość. Kilka złotych więcej jest gwarancją naprawdę ogromnego komfortu. Wystarczy zerknąć sobie tutaj https://www.ar-speed.pl . Ich busy do Holandii z Rzeszowa wyjeżdżają kilka razy w tygodniu. Mają bogato wyposażone wnętrza i duże, wygodne fotele. Wszystko wygląda tak jak na zdjęciach.
Faktycznie nie brałem pod uwagę tego, że wybierając tani przejazd mogę mieć gorsze warunki przejazdu. Z Rzeszowa do Holandii jedzie się kilkanaście godzin więc komfort jest ważny przy dalekiej trasie. Chyba nie będę miał wyjścia i przeznaczę na przejazd troszkę większe pieniążki niż planowałem. Dzięki za pomoc.