Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
komes
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2018 16:09 Temat postu: Manicure tytanowy |
|
|
Chciałabym wybrać się na szkolenie- manicure tytanowy. Czy warto udać się na takie szkolenie? Czy możecie polecić jakieś miejsce, gdzie robią takie szkolenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2018 16:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gulerla
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2018 16:49 Temat postu: |
|
|
Nie miałam pojęcia, że jest taki rodzaj manicure - muszę to koniecznie sprawdzić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabrysia21
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 16:45 Temat postu: |
|
|
Ja jestem bardziej za hybrydowymi. Takie manicure hybrydowy warszawa najlepiej sprawdza się w utrzymaniu, pielęgnacji potem po usunięciu z paznokcie. Płytka paznokci może być ładna i praktyczna. Wiele osób szuka ofert takich, aby nie niszczyła nam się naturalna płytka, a nie jest to łatwe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Magdula88
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2019 09:59 Temat postu: |
|
|
Może też samemu warto spróbować? zainwestowanie w sprzęt i porządne lakiery na pewno bardzo szybko wam się zwróci. Zajrzyjcie sobie na stronkę https://minimanishop.pl W tym sklepie internetowym maja bardzo duży wybór produktów do stylizacji paznokci |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ulka123
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2019 13:30 Temat postu: |
|
|
Wow, dopiero teraz odkryłam ten temat. Świetna sprawa. _________________ Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, to powiedz mu, co planujesz - Amores perros |
|
Powrót do góry |
|
 |
olka12
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ynos89
|
Wysłany: Czw Maj 16, 2019 11:49 Temat postu: |
|
|
Jeżeli zdecydujesz się na tego typu paznokcie, to polecam ci świetną ofertę firmy ezebra.pl, gdzie znajdziesz mnóstwo promocji i produktów do pielęgnacji paznokci. Mają bardzo duży wybór lakierów i akcesoriów, które możesz znaleźć na stronie https://www.ezebra.pl/ Jednak zamiast manicureu tytanowego, wydaje mi się, że lepszym pomysłem będzie hybrydowy. Manicure hybrydowy to jedna z najpopularniejszych metod stylizacji paznokci. Każda kobieta pragnie, aby jej dłonie wyglądały pięknie i nieskazitelnie. Istnieje wiele różnorodnych sposobów zdobienia paznokci. Jedną z nich jest manicure hybrydowy, to metoda pozwalająca się cieszyć nienagannym efektem przez ok. 2 tygodnie. Jest bardzo wygodna i jednak przy dłuższym stosowaniu może osłabiać paznokcie i przyczyniać się do ich rozdwajania. Moim zdaniem ta metoda jest rewelacyjna i pozwala na dużo różnych możliwości, ale należy pamiętać właśnie o skutkach ubocznych długotrwałego ich stosowania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pieknyolek
|
Wysłany: Pią Maj 31, 2019 07:31 Temat postu: |
|
|
Według mnie warto. Zawsze jakaś nowa umiejetność
|
 |
domi.nika
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kalia
|
Wysłany: Wto Gru 17, 2019 11:50 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o kwestie związane z manicure i pedicure to warto też zainteresować się ofertą firmy Easy Nails: https://easynails.pl/ . Ich nail bary znajdują się we Wrocławiu i Warszawie. Myślę, że oni pomogą Tobie w tej kwestii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melka89
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2020 17:32 Temat postu: |
|
|
Myślę, że również was może zainteresować oferta gabinetu urody z Bielsko-Biała Estelium. Oni rzetelnie i sumiennie podchodzą do swojej pracy. Oferują innowacyjne zabiegi na paznokciach, które są nieszkodliwe i skuteczne. Warto rozważyć ich propozycje, ponieważ ceny też nie są u nich wygórowane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sokoljulia07
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewa
|
Wysłany: Wto Gru 01, 2020 22:43 Temat postu: |
|
|
Sama prowadzę firmę która zajmuje się szkoleniami właśnie z manicure więc jeśli masz jakieś pytania to zapraszam do mnie Ewa Chodak - szkolenia z paznokci |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 01, 2020 22:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |