Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylkaa
|
Wysłany: Czw Lis 05, 2020 14:40 Temat postu: opinie o agencji Dolce Vita |
|
|
Witam Planuje niebawem się nieco przebranżowić i rozpocząć pracę w zawodzie opiekuna osoby starszej. mam niezbędne doświadczenie a z racji tego, ze świetnie znam niemiecki myslę o tym by poszukać pracy tam. szukałam już info w sieci i trafiłam na wzmiankę na temat agencji Dolce Vita. Czy ktoś ich zna? Proszę o opinie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 05, 2020 14:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
anija
|
Wysłany: Czw Lis 05, 2020 19:02 Temat postu: |
|
|
podepnę się chętnie do pytania. też chce wyjechać. pracowałam kiedyś w tym zawodzie ale tu w kraju natomiast zarobki nie były zadowalające. myślę, ze za granicą wygląda to o wiele lepiej... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2020 13:44 Temat postu: |
|
|
ja wyjeżdzam z tą agencją już od 2 lat w skrócie - polecam! jak macie jakieś konkretne pytania to dawajcie, postaram się pomóc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylkaa
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2020 14:59 Temat postu: |
|
|
ilka_1 napisał: | ja wyjeżdzam z tą agencją już od 2 lat w skrócie - polecam! jak macie jakieś konkretne pytania to dawajcie, postaram się pomóc  |
no mnie osobiście interesuje wszystko jak zarobki, czy jest umowa, jakieś premie itd? i jak się tam dojeżdza na miejsce? wlasnym transportem ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2020 16:58 Temat postu: |
|
|
zarobki bardzo w porządku, konkurencyjne w stosunku do tego co proponują tego typu agencje. Premie za pracę np w okresie świątecznym też są umowa, stabilność, terminowość. O dojazd na miejsce pracy martwić się nie musisz bo Dolce Vita się tym zajmuje jednym słowem warto się z nimi skontaktować, szukają pracowników  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylkaa
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2020 10:59 Temat postu: |
|
|
bardzo dziękuje za informacje kontaktowałam się już z nimi telefonicznie i po nowym roku jesteśmy umówieni na spotkanie w biurze także proszę o mocno zaciśnięte kciuki by wszystko się udało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2021 08:35 Temat postu: |
|
|
sylkaa to koniecznie daj znać jak wrażenia po spotkaniu już byłaś czy jeszcze czekasz? daj nam tu znać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2021 08:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |