Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
patrykkks
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 17:48 Temat postu: Dobre samochody używane |
|
|
Dobre samochody używane są często sprowadzane z zagranicy. Jest to niezwykle korzystny biznes i bardzo dobra inwestycja. Z takich komisów samochodowych możemy kupić sobie solidne auto w dobrej cenie, które posłuży nam przez wiele lat. Auta przeważnie sprowadzane są z Niemiec czy Holandii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 17:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tafla
|
Wysłany: Sro Gru 04, 2013 13:25 Temat postu: |
|
|
To prawda. Moi znajomi sprowadzali teraz auto z Niemiec. Sama zresztą zastanawiam się nad taką opcją. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zua_dziewczyna
|
Wysłany: Sro Gru 11, 2013 09:44 Temat postu: |
|
|
My też sprowadzaliśmy auto z Niemiec, tam są zdecydowanie lepsze drogi niż u nas i auto przyjeżdża nie takie "wytrzaskane" jak po polskich drogach. Nasz samochód ma już 13 lat, ale nawet w najmniejszym stopniu nie jest rozklekotany  |
|
Powrót do góry |
|
 |
patrykkks
|
Wysłany: Sro Gru 11, 2013 14:51 Temat postu: |
|
|
Od takiej firmy warto kupować auta:)
_________
Aktualna Gazetka promocyjna dla Ciebie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaprikosa
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2014 10:04 Temat postu: |
|
|
Warto poszukiwać używanych samochodów w internecie - znajdziemy tam mnóstwo ogłoszeń i dzięki temu wybierzemy coś w odpowiadającej nam cenie. Mój chłopak szukał auta na sprzedajemy.pl i olx.pl - aczkolwiek na tym ostatnim niestety natrafił na nieuczciwych sprzedawców. Całe szczęście, że w końcu dzięki sprzedajemy kupiliśmy świetne autko, które jak dotąd jeszcze się nie psuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nunu
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2015 23:46 Temat postu: |
|
|
Kupując auto używane koniecznie trzeba patrzeć czy nie zżera go rdza, jak z podłogą no i oczywiście jaki jest jego stan technicznym. Kompletnie nie należy patrzeć na markę i mówić tylko Audi, na pewno nie Renault Osobiście bym celowała jednak w nowe auto - czasem warto wziąć kredyt i mieć "nówkę sztukę" Mi się marzy niezawodny Lexus - sportowy zadzior, a zarazem elegancja i prestiż  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ivon
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fela
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 14:43 Temat postu: |
|
|
kaprikosa napisał: | Warto poszukiwać używanych samochodów w internecie - znajdziemy tam mnóstwo ogłoszeń i dzięki temu wybierzemy coś w odpowiadającej nam cenie. Mój chłopak szukał auta na sprzedajemy.pl i olx.pl - aczkolwiek na tym ostatnim niestety natrafił na nieuczciwych sprzedawców. |
Znam portal Sprzedajemy, teraz sporo osób wystawia na nim
używane samochody, ponieważ OtoMoto podniosło opłaty. Może dla klienta detalicznego nie są tak wysokie (chociaż 25-50 zł na otomoto a 0 zł na sprzedajemy stanowi pewną różnicę) to wielu dealerów samochodów zrezygnowało ze sprzedawania tam swoich aut - w ich przypadku jest to prawie sześciokrotny wzrost opłat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tafla
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2015 09:40 Temat postu: |
|
|
Ja też jestem za kupowaniem używanych samochodów. Ostatnio taki zamówił mój brat. Musiał wprawdzie dowiedzieć się, jak usunąć wgniecenie, ale przez tę wadę i cena samego pojazdu była dużo niższa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zua_dziewczyna
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2015 14:26 Temat postu: |
|
|
Takie wgniecenia teraz usuwają bez problemu. Nawet żaden ślad nie zostaje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tafla
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2015 12:30 Temat postu: |
|
|
To prawda. Postawił w końcu na nieinwazyjne usuwanie wgnieceń, które odbywa się bez jakiejkolwiek ingerencji w lakier. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fela
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2015 09:50 Temat postu: |
|
|
Zanim zdecydujemy się na zakup używanego auta to najlepiej byłoby wybrać się z nim do sprawdzonego warsztatu samochodowego. Czasami konieczna będzie tylko wymiana tylnej belki peugeot 206 którą wykonasz u Szmytek.pl, jednak może zdarzyć się też tak, że samochód będzie w złym stanie technicznym. Należy mieć tego świadomość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tafla
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2015 11:36 Temat postu: |
|
|
Jasne, że warto wybrać się najpierw z takim samochodem do warsztatu, jeżeli tylko właściwiel wyrazi na to zgodę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
asak
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2015 19:35 Temat postu: |
|
|
Często można spotkać samochody malowane. Według mnie ważne jest to, by takie usługi były wykonane dobrze i profesjonalnie. Możecie sprawdzić sobie pompy airless, które można wykorzystać do profesjonalnego lakierowania. _________________ http://www.neopak.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
izi44-86
|
Wysłany: Czw Gru 10, 2015 09:28 Temat postu: |
|
|
Wyłącznie auto z PL, żadne sprowadzane. Nie wierzę w auta sprowadzane. _________________ Zamienniki tuszy i tonerów --> www.TanieDrukowanie.com
Kod rabatowy: JESIEN2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 10, 2015 09:28 Temat postu: |
|
|
|
|