Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
violetta
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2021 14:28 Temat postu: Niedrogie meble z internetu |
|
|
Hej wszystkim jednym z moich postanowień noworocznych jest kapitalny remont mieszkania ( planuje go już od 2 lat...). szukam sklepu gdzie można kupić stosunkowo niedrogie ale przy tym dobre jakościowo meble do sypialni, pokoju dziecka i salonu. pomożecie ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2021 14:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
slawek442
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2021 14:53 Temat postu: |
|
|
Kilka tygodni temu kupiłem bardzo dobre meble. Za te meble zapłaciłem bardzo mało pieniędzy. _________________ ski bus karpacz |
|
Powrót do góry |
|
 |
anija
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2021 17:25 Temat postu: |
|
|
sklepów z meblami w internecie nie brakuje ja jakiś czas temu kupowałam niedrogą meblościankę w domu meblowym Burzyńskich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
layla88
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2021 10:08 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie najlepiej byłoby odwiedzić sobie Domoteka, bo jest to centrum handlowe gdzie można znaleźć flexa meble, jak i wiele innych sklepów z wyposażeniem do domu. W takich miejscach, macie ogromny wybór i zróżnicowane ceny- także jesteście wstanie znaleźć różne fajne okazje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Writing
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2021 12:24 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz rzeczywiście stosunkowo tanich to popatrz sobie na te realizacje w stylu DIY https://pakobud.com.pl/meble-palet-pomysly/ Teraz zreszta jest to jeden z TOP trendów jesli chodzi o aranżacje wnętrz w stylu nowoczesnym. To wersja ekonomiczna, bo same palety niewiele kosztują, a dodatkowo mozesz je pomalować na taki kolor jaki tylko chcesz |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylkaa
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2021 10:48 Temat postu: |
|
|
nie każdy ma możliwości i zdolności by robić meble samodzielnie, poza tym raczej cięzko byłoby w ten sposób zrobić np meblościankę też polecam dom meblowy Burzyńskich - fajne ceny, szybka wysyłka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
violetta
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2021 11:13 Temat postu: |
|
|
dzięki za wszystkie propozycje sprawdziłam póki co tak pobieznie wszystko i przyznam, że oferta domu meblowego Burzyńskich wpadła mi w oko jakość okej ? szukam czegoś co będzie nam służyć przez lata by nie musieć niż zmieniać za tych 5 lat  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mpire
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2021 17:15 Temat postu: |
|
|
Jak szukacie niedrogich mebli w sklepach internetowych to tutaj https://onemarket.pl/ macie jeden z takich. Ja wyposażyłem w nim moją sypialnię i łazienkę, meble są takie jak oczekiwałem, solidne, były warte swojej ceny. Mają też duży wybór. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylkaa
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2021 08:31 Temat postu: |
|
|
violetta napisał: | dzięki za wszystkie propozycje sprawdziłam póki co tak pobieznie wszystko i przyznam, że oferta domu meblowego Burzyńskich wpadła mi w oko jakość okej ? szukam czegoś co będzie nam służyć przez lata by nie musieć niż zmieniać za tych 5 lat  |
powiedziałabym nawet, ze jakość jest bardzo ok w porównaniu do stosunkowo niskich cen. meble na zywo prezentują się super, są solidnie i porządnie wykonane. No i duzy plus za sympatyczną obsługę i bardzo sprawną realizację zamówień  |
|
Powrót do góry |
|
 |
TwistyClown
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2021 14:54 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj coraz więcej osób robi zakupy w internecie i tyczy się to również takich rzeczy jak meble. Ja byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, gdy moje nowe łóżko kontynentalne dotarło pod mój adres tak szybko.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lvij40sa
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|