Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Indigo1
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2020 15:52 Temat postu: |
|
|
Zajrzyjcie na oferte sklepu 7Nutrition https://7-nutrition.com/ gdzie można wybierac spośród najlepszych odzywek i suplementów. Nie tylko pod względem bogatej zawartości substancji odżywczych wspomagającyh prace naszego organizmu ale także pod względem smakowym - kupki smakowe nawet najbardziej wymagającego konsumenta zostaną zadowolone  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2020 15:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TomaszM
|
|
Powrót do góry |
|
 |
czerwony_kapturek
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2020 12:30 Temat postu: |
|
|
Tak, ale u mnie teraz przerwa w ćwiczeniach, bo zdiagnozowano u mnie zwichnięcie barku i nie mogę się za bardzo ruszać. Przede mną jeszcze bolesna rehabilitacja, ale lekarze z CM Gamma, którzy mnie prowadzą są dobrej myśli i uważają, że szybko wrócę do pełnej sprawności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
majawogrodzie
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Melka89
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2020 15:53 Temat postu: |
|
|
Ja też uwielbiam trenować. Warto jednak sport połączyć też z dobrą dietą. W ten sposób można uzyskać świetne efekty. Przykładowo warto byłoby chociażby zakupić sobie Protein Pudding. Z niego można przygotować sobie niskokaloryczny deser, który pomoże nam rozbudować mięśnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
advert
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2020 22:29 Temat postu: |
|
|
dokładnie, odpowiednia dieta i ruch to podstawa, najlepsze efekty jeżeli chodzi o zdrowie i sylwetkę osiąga się łącząc oba te elementy. Warto też spożywać żywność jak najmniej przetworzoną, my np. kupiliśmy butelki na sok i sami go tłoczymy za pomocą wyciskarki wolnoobrotowej. Taki sok spokojnie 2-3 dni w lodówce postoi, poecam, to bomba witaminowa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2020 22:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |