Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fela
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2016 09:04 Temat postu: |
|
|
Również zawsze wybieram paczkomaty. Często jest to kryterium, które decyduje o tym, gdzie zrobię zamówienie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2016 09:04 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kocira
|
Wysłany: Sro Cze 29, 2016 13:17 Temat postu: |
|
|
kupuję w internecie ale z dostawą do domu, lubię na avans.pl robić zakupy bo kurier dzwoni nim przyjedzie, więc zawsze można się z nim umówić |
|
Powrót do góry |
|
 |
zua_dziewczyna
|
Wysłany: Sro Lip 06, 2016 11:23 Temat postu: |
|
|
Niestety nie zawsze. Ja także bardzo często robię zakupy przez internet. To dla mnie duża wygoda. Zamawiam w ten sposób niemalże wszystko. Ostatnio także zabawki. W sklepie internetowym Urwis kupiłam m.in. taką lakę: http://www.urwis.pl/lalki-i-akcesoria/lalki-barbie/barbie-wspaniale-fryzury-barbie - córka kuzynki była przeszczęśliwa. Jeśli szukacie sklepu z dużym wyborem zabawek i gier dla dzieci, to koniecznie odwiedźcie ten. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Emma
|
Wysłany: Czw Lip 14, 2016 08:52 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj w internecie można kupić wszystko. I dobrze bo w sklepach stacjonarnych niema takiego wyboru. Ja ostatnio chciałam sobie kupić nowy wieszak na ubrania do przedpokoju bo mi się poprzedni rozwalił, ale w normalnych sklepach nic mi się nie podobało. Dopiero na stronie homebook znalazłam to, czego szukałam a dokładniej tutaj http://www.homebook.pl/produkty/wieszaki-na-odziez-wierzchnia i tam kupiłam dokładnie taki, o jaki mi chodziło. Ładny, elegancki, świetnie pasuje i przede wszystkim jest trwały. |
|
Powrót do góry |
|
 |
libre
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2016 08:02 Temat postu: |
|
|
A gdzie kupujecie buty? Chodzi mi o takie bardziej ekskluzywne. Ja właśnie czytam o markowych szpilkach na cafe-mama.pl i widzę, że warto zamawiać niektóre modele przez Internet. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fela
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2016 10:07 Temat postu: |
|
|
Najdroższe buty kupiłam chyba w Aldo. Ale zdecydowanie opłacało się wydać na nie trochę więcej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dangoba
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2016 21:26 Temat postu: |
|
|
Ktoś tu wspominał, by wybierać usługi kurierskie. Ja też jestem tego zdania. Zresztą ja nie tylko zamawiam przez kuriera, ale też wysyłam, przeważnie jest to DHL. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fela
|
Wysłany: Czw Wrz 08, 2016 07:03 Temat postu: |
|
|
A jak szukacie nowych sklepów? Mi koleżanka powiedziała ostatnio o sklepie z sukienkami w każdym rozmiarze Modbis.pl i chciałabym tam złożyć zamówienie. Tym bardziej, że każda zarejestrowana klientka dostaje 10% rabatu - lubię polować na takie okazje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mozajka
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2016 16:09 Temat postu: |
|
|
Ja w internecie kupuję prawie wszystko, bo można tam znaleźć dosłownie to czego się szuka. Ostatnio szukałam dobrych jakościowo dozowników do mydła do zamontowania w łazienkach firmy i trafiłam do sklepu https://pcz.com.pl/kategoria/dozowniki/dozownik-do-mydla bez problemów kupiłam i już zamontowane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aita
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2016 16:07 Temat postu: |
|
|
Lepiej zadać sobie pytanie czego w internecie nie ma Mi się wydaje, że jest wszystko. A często sklepy online oferują niższe ceny niż te stacjonarne. Dla przykładu dostałam perfum moschino i love love właśnie online w okazyjnej cenie. Lubię wyszukiwać takie perełki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mozajka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Beata
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2016 11:49 Temat postu: |
|
|
Ja też uwielbiam zamawiać przez internet. Nie trzeba się nigdzie ruszać i do domu przywiozą. Szczególnie fajne to jest jeśli chodzi o kupowanie dużego sprzętu typu pralka czy lodówka. Kupując takie rzeczy zawsze wybieram na electro.pl i nawet nie płacę ani grosza za dostawę. Do paczkomatów też można więc jak wiem, że może kurier przyjechać a mnie nie będzie to tę opcje tam wybieram bo mam skrzynki pod blokiem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Exotic
|
Wysłany: Pią Paź 07, 2016 08:37 Temat postu: |
|
|
A co myślicie o słynnych platformach Casadei? Mnie takie wyszukane buty bardzo się podobają. tylko tak dobre buty bałabym się zamawiać bez przymiarki;-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
libre
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2016 12:20 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładne są te buty! Może je kupię jak już wybiorę sukienkę. Na razie szukam modnych sukienek dla puszystych w Internecie i jak już jakąś wybiorę to będę szukać też dodatków do niej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kozioollo
|
Wysłany: Nie Paź 23, 2016 18:33 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie dobrego sklepu samochodowego i chcielibyście wymienić zużyte części w waszym aucie na nowe to osobiście polecam, części honda civic które oferuje autoryzowany serwis Honda Plaza w Warszawie. Posiadają w swojej ofercie tylko i wyłącznie nowe części wysokiej jakości w niezłych cenach, sami zobaczcie na ich ofertę i się przekonajcie ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Paź 23, 2016 18:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |