Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lampeczki
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2018 09:28 Temat postu: |
|
|
ja niestety jeszcze noszą aparat na dole, więc wybielanie na razie odpada, ale szczerze już się nie mogę doczekać, zawsze marzyły mi się piękne, białe zęby  _________________ zuma line tango |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2018 09:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gg
|
|
Powrót do góry |
|
 |
petronia
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2018 20:11 Temat postu: |
|
|
Kiedyś słyszałam, że odcień białości zębów również dziedziczy się w genach Także możemy dbać i nic z tego. _________________ kontener morski |
|
Powrót do góry |
|
 |
michasiael
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2018 17:28 Temat postu: |
|
|
Fakt, ja mam dość niebiałą kość i niestety... ciężko utrzymać fajne i białe zęby :C |
|
Powrót do góry |
|
 |
kuba_karol
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2018 09:29 Temat postu: |
|
|
Słyszałam, że wybielanie zębów bardzo osłabia szkliwo. Dentyści często o tym nie informują, licząc na to, że uda im się pozyskać jak najwięcej klientów. Warto więc zastanowić się przed zabiegiem. _________________ baza do hybryd |
|
Powrót do góry |
|
 |
prerior
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2019 22:39 Temat postu: |
|
|
Jak chcecie ładne wybielić zęby to polecam te produkty od Iwhite - miło się zaskoczyłem, nie są drogie a naprawdę dają efekt. A dostać się je da chyba w każdej drogerii |
|
Powrót do góry |
|
 |
sebus231
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2019 21:47 Temat postu: |
|
|
polecam przedmówcę _________________ Planujesz ślub? Na naszym forum znajdziesz wiele porad i artykułów na temat organizacji Wesela. Zapraszamy!
Forum ślubne |
|
Powrót do góry |
|
 |
paszylowa
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2019 21:34 Temat postu: |
|
|
Dobra pasta, opakowane plasterków, to nie podejście na długi czas. Co prawda działa, ale efekty mnie nie satysfakcjonowały. Postanowiłam oddać się w ręce specjalistów z długoletnim stażem. I właśnie tak jestem posiadaczką pieknego uśmiechu https://www.declinic.pl/licowki-w-pogoni-za-natura/ . Dziękuję Pani Małgosiu ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dejv89pl
|
|
Powrót do góry |
|
 |
karolina13
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Indigo1
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2020 22:46 Temat postu: |
|
|
Super że taki temat powstał Usługi wybielania nie są jakieś mega drogie. Najlepiej na wybielanie od razu iść do stomatologa bo domowe sposoby nie są zbyt skuteczne więc szkoda na nie tracić czasu i pieniędzy. Bardzo skuteczne wybielanie oferuje Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej doktor Świątkowskiej . W centrum wybielanie zębów w Krakowie wykonuje przy pomocy specjalnej lampy. Efekt widać natychmiast a zęby są jaśniejsze nawet o kilkanaście tonów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sad Flower
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2020 19:55 Temat postu: |
|
|
Myślicie, że rzeczywiście warto zainwestować w wybielanie zębów? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olaf2
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2020 13:02 Temat postu: |
|
|
Niestety jak nie bedziemy dbac o swoje zeby to szybko sie zepsuja - a nie wyrastaja juz po raz trzeci. Takze trzeba odpowiednio dbac o jame ustną oraz regularnie szczotkowac zęby. Każdy ma jednak inne potrzeby - a tutaj https://www.dentystapoleca.pl/ zakupicie szczoteczki soniczne,manualne,szczoteczki ultradźwiękowe, irygatory, pasty remineralizujące, pasty wybielające, pasty dla osób z paradontozą, pasty do zębów dla kobiet w ciąży, pasty do zębów dla dzieci, płyny do płukania ust, produkty na nadwrażliwość, stany zapalne i krwawienie dziąseł, dla osób z dolegliwością suchości jamy ustnej czy halitozy. Także do wyboru do koloru  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zofiia1332
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 08:58 Temat postu: |
|
|
jakie pasty wybielające zęby polecacie ? Ale taki, które naprawdę wybielają |
|
Powrót do góry |
|
 |
teodorka
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2020 15:26 Temat postu: |
|
|
Warto też pomyśleć o takiej opcji jak samodzielne wybielanie zębów. Można kupić sobie w tym celu specjalny zestaw i pastę. Tutaj https://www.firia.pl/whitify-i-pasta-whitify-carbon/ znajdziecie wszystkie informacje na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2020 15:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |