Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gocha36
|
Wysłany: Pon Sie 08, 2016 07:53 Temat postu: Hania.com.pl - blog |
|
|
Zapraszam na mojego bloga Hania.com.pl, gdzie znajduje się mnóstwo ciekawych wpisów o szeroko rozumianej problematyce lifestylowej.
Strona składa się z poszczególnych kategorii: moda, uroda, kuchnia, ślub i lifestyle. Teksty odnoszą się do tego co kobiety kochają najintensywniej. Znajdziesz tu inspiracje modowe, recenzje kosmetyków i recepty na wyśmienite dania. Ale też wskazówki jak pielęgnować o prezencję i powab.
Staram się by wszystko to, co znajduje się na witrynie było zróżnicowane i ciekawiło. Od czasu do czasu opublikuję konkursy, w których będzie możliwość zdobycia wygranej. Zapraszam do regularnych wizyt, lektury artykułów i częstego komentowania.
Współpraca ze mną może być oparta m.in. na testowaniu produktów, publikacji zdjęć na Instagramie, wyjazdów sponsorowanych oraz przygotowaniem eventów lub innymi rodzajami kooperacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 08, 2016 07:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
libre
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2016 08:13 Temat postu: |
|
|
Ja na pewno wpadnę na tą stronę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agusiek55
|
|
Powrót do góry |
|
 |
radek443
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karmazyn
|
Wysłany: Czw Sie 20, 2020 11:42 Temat postu: |
|
|
W temacie urodowym dodam jeszcze, że trafiłem niedawno na stronę https://babuszkaagafia.pl/ z super produktami do pielęgnacji ciała. Zobaczcie sobie koniecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sie 20, 2020 11:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |