Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radzio
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 23:15 Temat postu: Test suplementów diety |
|
|
Na tej stronie testujemy suplementy diety na wiele różnych problemów. Niezależnie od tego, czy interesuje Cię odchudzanie, masz problemy z cellulitem, wypadają Ci włosy lub też nie wiesz jak pozbyć się trądziku - u nas znajdziesz test preparatów na każdy problem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 23:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zua_dziewczyna
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 09:11 Temat postu: |
|
|
Suplementy takie "apteczne" są w większości do niczego i o tym niestety wiem nawet bez wchodzenia na tę stronkę. Jedyne dobre, rozsądne, uzupełniające dietę suplementy to takie, które zostały opracowane przez dietetyka. Wiem, że w natur house katowice stosują właśnie suplementację autorską, która stanowi uzupełnienie diety i ćwiczeń, ale to coś zupełnie innego niż "magiczne" pigułki produkowane przez koncerny farmaceutyczne... |
|
Powrót do góry |
|
 |
tafla
|
Wysłany: Sro Gru 04, 2013 13:21 Temat postu: |
|
|
W magiczne pigułki ja również nie wierzę, ale rzeczywiście czasami można kupić dobre suplementy, które coś wniosą do naszego odżywiania. Dla sportowców całkiem ciekawym rozwiązaniem jest np. l-karnityna, która w trakcie wysiłku sprawia, że tłuszcz zamienia się w mięśnie. Występuje ona naturalnie w naszym organizmie, ale często nie mamy jej po prostu wystarczająco dużo, aby działała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fela
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2015 12:29 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze dokładnie sprawdzam opinie o danym suplemencie, ponieważ na rynku mamy bardzo dużo produktów tego typu i nie każdy jest sens stosować. Moja koleżanka poleca Hyalutidin na artrozę, ponieważ jest bardzo dobrze przyswajalny i uzupełnia niedobory kwasu hialuronowego. W większości przypadków wystarczy też jedna, 30-dniowa kuracja, ponieważ potem nasz organizm sam zaczyna produkować odpowiednie ilości tego składniku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
libre
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2015 08:56 Temat postu: |
|
|
A ile taki suplement kosztuje? Jak wystarczy kuracja na miesiąc to się opłaci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dangoba
|
|
Powrót do góry |
|
 |
monimm82
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2017 08:37 Temat postu: |
|
|
Dobrym suplementem są także herbaty, wiedzieliście o tym? sklep z herbatą - Kraina Aromatów proponuje bardzo wiele propozycji, bardzo dobrych na różne dolegliwości i wspierające w odchudzaniu, sami zobaczcie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
elwispredzej
|
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 10:48 Temat postu: |
|
|
herbatki itd? a co państwo sądzą o suplemencie diety kaplanex? jak to wygląda w rzecywitości, bo między innymi na stronie https://blog-odchudzanie.pl/kaplanex/ to całe działanie wygląda ciekawie. Podobnie jest na innych stronach go opisujących. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olaf2
|
Wysłany: Sro Wrz 06, 2017 00:24 Temat postu: |
|
|
Ja wolę naturalne metody a nie jakieś suplementy. Mam taki trik który wspomaga zrzucanie boczków a dokładnie bielizna wyszczuplająca i modelujaca z orirose http://orirose.pl/ Ona jest o tyle fajna ,że jak ćwiczycie to efekty nadchodzą szybciej i są znacznie bardziej zadowalające.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnnaMarie711
|
|
Powrót do góry |
|
 |
libre
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2017 15:00 Temat postu: |
|
|
Wierzycie w działanie takich środków? |
|
Powrót do góry |
|
 |
makroman
|
|
Powrót do góry |
|
 |
trener
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2018 10:44 Temat postu: |
|
|
A czy ktoś stosował białko Whey do zwiększenia masy mięśniowej? Czytałem, że to najlepsza z tego typu odżywek |
|
Powrót do góry |
|
 |
ekimm
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2018 15:59 Temat postu: |
|
|
Na pewno to sprawdzę A czy ktoś testował może jakiś suplement na odrobaczanie organizmu jak ten - https://inventfarm.pl/sklep,produkt,para-farm-30-ml28 - ? Bardzo zaciekawił mnie ten temat więc będę wdzięczny za wypowiedzi kogoś obeznanego Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Laka
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2018 17:05 Temat postu: |
|
|
Ja nie stosuje żadnych suplementów, nie są mi potrzebne |
|
Powrót do góry |