Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
grazzyn3
|
Wysłany: Wto Lip 12, 2016 23:53 Temat postu: Poradnik biznesowy |
|
|
Jeśli szukacie bardzo dobrych porad biznesowych to zajrzyjcie na http://biznesy1.blogi.com.pl/ niesamowite wskazówki biznesowe dają, sami zobaczcie jakie ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 12, 2016 23:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Emma
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2016 13:18 Temat postu: |
|
|
takie poradnik może być bardzo pomocny, zwłaszcza dla osób które zaczynają swoja przygodę z biznesem |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirkowa
|
|
Powrót do góry |
|
 |
olka12
|
Wysłany: Pią Mar 08, 2019 11:59 Temat postu: |
|
|
Podzielam zdanie, że takie poradniki są bardzo przydatne. Czasem warto też wybrać się na odpowiednie szkolenia, które praktycznie rozwiną nasze kompetencje jako pracowników czy ludzi prowadzących biznes. |
|
Powrót do góry |
|
 |
igraszz
|
Wysłany: Pią Mar 08, 2019 15:36 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się. dlatego właśnie od jakiegoś czasu zastanawiam się, by wysłać kilku moich pracowników na taki trening asertywności. Na pewno przyda im się w rozmowach z klientem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nelka
|
Wysłany: Czw Kwi 18, 2019 07:48 Temat postu: |
|
|
Jeśli prowadzicie własne biznesy i zatrudniacie w firmach pracowników, to powinniście również wiedzieć, jak w prawidłowy sposób powinno się przechowywać akta osobowe Sporo informacji na ten temat możecie znaleźć na stronie http://akta-osobowe.pl/, zostały tam również opisane zmiany, jakie zaszły w przepisach w grudniu 2018. Polecam zajrzeć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
michal33
|
Wysłany: Sob Kwi 20, 2019 08:52 Temat postu: |
|
|
Sam ostatnio zastanawiam się nad takim poradnikiem.Wiem że to jest bardzo trudne. _________________ wianki komunijne |
|
Powrót do góry |
|
 |
manganian87
|
Wysłany: Pon Kwi 29, 2019 12:06 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś kto zna się na biznesie mógłby mi doradzić czy opłaca się pozyskiwać bazy firm i samemu być w takiej bazie? Co o tym sądzicie https://bnf.pl ? Zalezy mi na rozkręceniu biznesu i nawiązaniu współpracy z innymi firmami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
TwistyClown
|
Wysłany: Czw Maj 09, 2019 08:41 Temat postu: |
|
|
Według mnie warto też pomyśleć o jakichś ciekawych rozwiązaniach dla biznesu. Jedną z ciekawszych opcji jest zdecydowanie telefonia internetowa, która może obniżyć koszty prowadzenia działalności. Polecam zainteresować się nieco tym tematem.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rokitka
|
Wysłany: Nie Maj 12, 2019 10:24 Temat postu: |
|
|
A dzieki Wskazówki zawsze sie przydadza.. musze pokazac mojej ksiegowej Ona ma głowe na karku i dba o to by firma dzialala jak nalezy a pracownicy by mieli mozliwie najlepsze warunki co by motywowac ich do pracy teraz wykupilismy dzieki niej fajne pakiety medyczne z medicover dla pracowników bo zalezy nam na tym by dbali o siebie a w razie zdrowotnych problemow by uzyskali pomoc najszybciej jak sie da |
|
Powrót do góry |
|
 |
Indigo1
|
Wysłany: Pią Lis 15, 2019 00:51 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem warto zrobic odpowiedne rozeznanie rynkowe - na co jest popyt. Wedlug mnie warto rozwazyc prowadzenie wlasnego sklepu z naturalnymi produktami - czy to zywnosciowymi czy kosmetycznymi. Teraz wiele osob stawia na zdrowy styl zycia i np takie produkty na bazie konopii siewnej beda dla nich interesujace. Tutaj https://www.hempking.eu/sprzedaz-hurtowa/ mozna dowiedziec sie wiecej na temat pozyskanai takich produktow we wspolpracy z firma o duzym doswiadczeniu w branzy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olaf2
|
Wysłany: Sob Lut 15, 2020 23:20 Temat postu: |
|
|
Obecnie opłacalnym biznesem jest prowadzenie własnego gospodarstwa ,a dokładniej hodowli bydła. Wielu konsumentów decudyje się obecnie na produkty lokalne - mięso,mleko ,jaja wiejskie. Aby jednak odpowiednio zajmować sie bydłem potrzeba odpowiednich produktów - sorbentów do paszy czy produktów higieny ściółki a takie oferuje firma Vetsorb - to uchroni hodowlę przed działaniem mykotoksyn |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikolajseo
|
Wysłany: Wto Lut 18, 2020 01:30 Temat postu: |
|
|
Dzięki, na pewno zajrzę i się zapoznam!
Pożyczki pozabankowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sz4erad
|
|
Powrót do góry |
|
 |
czerwony_kapturek
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2020 21:13 Temat postu: |
|
|
Ze swojej strony jako podpowiedź mogę podrzucić elektroniczny system obiegu dokumentów jako przydatną i praktyczną rzecz. Przyda się w każdej firmie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2020 21:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |