Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Matheo
|
Wysłany: Czw Kwi 25, 2013 19:44 Temat postu: Schody |
|
|
Jeśli szukasz schodów jakichkolwiek, czy to drewnianych, samonośnych, dywanowych czy nawet zabiegowych to polecamp przejrzeć studio schodów, które ma super ofertę - więcej tu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Kwi 25, 2013 19:44 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ivon
|
Wysłany: Pią Gru 09, 2016 12:20 Temat postu: |
|
|
A mają też schody z kamienia? Bo takie mnie interesują. Ofertę takich schodów udało mi się znaleźć w schody kamienne warszawa. Myślę, że również możecie sobie przejrzeć dostępną u nich ofertę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trelilar
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 08:36 Temat postu: |
|
|
Ja mogę ze swojej strony polecić schody wewnętrzne warszawa ceny.
Sam od nich kupowałem i jestem bardzo zadowolony.
Mają szeroką ofertą ładnych i solidnych schodów z najlepszych materiałów.
Polecam sprawdzić ich ofertę, bo na pewno tam znajdziecie coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karii
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 09:46 Temat postu: |
|
|
skoro tak twierdzisz to zajrzę, bo szukam ciekawych schodów do mojego nowoczesnego wnętrza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kubarum
|
Wysłany: Sro Mar 08, 2017 08:35 Temat postu: |
|
|
Ja mogę polecić najlepsze nowoczesne schody dywanowe warszawa. Mam takie u siebie i jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie warto w nie zainwestować. Na pewno będziecie zadowoleni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pracownik_mistrz
|
Wysłany: Sro Kwi 12, 2017 11:27 Temat postu: |
|
|
Tutaj możecie pooglądać schody www.tlc.eu. Można się zainspirować bo mają bardzo ładne zdjęcia:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
gental
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2017 16:57 Temat postu: |
|
|
Szukam schodów do mojego budującego się właśnie domu, zależy mi aby były w takim stylu jak te http://zimmermann-treppen.de. Czy myślicie, że w Polsce uda mi się dostać takie? Albo znaleźć ekipę remontową która podejmie się stworzenia schodów w taki sposób? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nelka
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2017 21:46 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o schody to mi najbardziej podobają się takie z kamienia naturalnego i w tej kwestii mogę polecić producenta J.P.Pilch, który produkuje nie tylko schody, ale również kominki, baseny, blaty i inne elementy wykonane z kamienia. Przykładowe realizacje możecie zobaczyć w galerii na stronie internetowej. Takie schody, na przykład marmurowe, są niezwykle eleganckie, a przy tym łatwe do utrzymania w czystości i bardzo trwałe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Izabell
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2017 23:48 Temat postu: |
|
|
A co sądzicie o schodach szklanych, bądź takich ze stali nierdzewnej?
Jakiś czas temu znalazłam takie produkty w ofercie Kobamet http://www.kobamet.pl/ .Producent ten dostarcza na nasz rynek artykuły ze stali nierdzewnej w tym balustrady, elementy konstrukcyjne, jak również elementy nietypowe. Przy czym możemy tutaj być pewni atrakcyjnych cen, jak i wysokiej jakości produktów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
liszaja
|
Wysłany: Sro Gru 13, 2017 11:42 Temat postu: |
|
|
Nie jestem co do tego pomysłu przekonana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ciekawska
|
Wysłany: Nie Gru 31, 2017 19:22 Temat postu: |
|
|
Szukam i nadal szukam pięknych schodów, które zamontuję w moim domku. Jestem osobą wybredną, dlatego niełatwo mi znaleźć coś co przykuje moją uwagę. Zainteresowała mnie ta oferta > https://www.e-stone.pl/schody-wewnetrzne . W przypadku schodów wewnętrznych można zastosować każdy rodzaj kamienia naturalnego i sztucznego: marmur, granit, trawertyn oraz aglomarmury i konglomeraty kwarcytowe. Co sądzicie o tej ofercie ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
relama
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2018 19:24 Temat postu: |
|
|
Zanim zakupicie schody, to weźcie koniecznie próbkę drewna lub innego materiału, z którego będą one wykonane. Dlaczego? Na zdjęciach często wyglądają one inaczej niż w rzeczywistości. My nie mieliśmy problemu, ponieważ wybraliśmy solidny, elegancki model na https://coraschody.net.pl/pl/schody-modulowe-cora-model-maxima-05-l-90-12-elementow.html - pasowałby chyba do każdego wystroju. Schody to bardzo ważny element domu, warto jest zadbać o to, aby były solidne i gwarantowały odpowiednie bezpieczeństwo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kajkosz
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2018 08:45 Temat postu: |
|
|
liszaja napisał: | Nie jestem co do tego pomysłu przekonana |
Ja bym chyba sobie w domu też nie zafundował schodów z nierdzewki .
Wolę chyba raczej schody drewniane, zresztą sam takie mam u siebie w obecnym mieszkaniu. Ważne tylko, żeby schody były solidnie zrobione, żeby na przykład nie trzeszczały przy chodzeniu.
Tutaj macie fajny artykuł na temat drewnianych schodów http://www.budujemy-lublin.pl/zalety-schodow-drewnianych/ . Polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Writing
|
Wysłany: Sro Cze 20, 2018 20:38 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie drewniane nie maja sobie równych. Nasze odziedziczylismy jak caly dom po dziadkach. Swietna sprawa i juz nawet czlowiek przyzwyczail sie ze co roku w marcu żona goni do pedzla do olejowania olejem do parkietu luxdecor - ok jak trzeba to trzeba bo efekt jest naprawde widocznym golym okiem. Zreszta schody drewniane fajnie komponuja sie tak naprawde z kazdym stylem wykonczenia czy nowoczesnym czy klasycznym - zawsze sie sprawdza |
|
Powrót do góry |
|
 |
gg
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2018 18:09 Temat postu: |
|
|
A nie sądzicie, że najlepszym rozwiązaniem będą schody marmurowe Marmo ? Warto rozważyć taką kwestię. Osobiście zawsze staram się stawiać na jakość. Dzięki temu remonty w moim domu to naprawdę rzadkość. Poza tym warto patrzeć na wszystkie wydatki z perspektywy czasu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2018 18:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |