Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiakoniak
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2017 23:34 Temat postu: Kantor internetowy |
|
|
Kantory online są świetne, ponieważ znacząco ułatwiają nam wymianę walutową i oszczędzają sporo czasu. Moim ulubionym kantorem jest Amronet, który ma najlepsze kursy na rynku oraz zapewnia wysoki poziom bezpieczeństwa swoim klientom. Dzięki temu jest on bardzo atrakcyjny dla klientów. Polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2017 23:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
liszaja
|
Wysłany: Wto Lis 07, 2017 07:46 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie korzystałam z kantorów internetowych i jakoś nie potrafię się do nich przekonać, zdecydowanie bardziej wolę jednak te stacjonarne |
|
Powrót do góry |
|
 |
diablica7
|
Wysłany: Czw Gru 14, 2017 14:27 Temat postu: |
|
|
A ja potwierdzam fakt, iż kantory online są dużo atrakcyjniejsze i wygodniejsze. Trzeba tylko znaleźć ten właściwy, ponieważ wybór jest naprawdę spory. Od siebie polecam http://www.trejdoo.com/ - jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłam. Ponadto w ofercie posiadają możliwość założenia bezpłatnego portfela walutowego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
heniutek
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2017 09:29 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś z Was korzystał może z kantoru https://kantoronline.pl/? Słyszałem kilka dobrych opinii. Przede wszystkim w kwestii szybkości transakcji. Macie jakieś doświadczenia związane z tym kantorem? Jakie macie odczucia? A właściwie czy to jest bezpieczne? |
|
Powrót do góry |
|
 |
KaskaMazurek
|
Wysłany: Czw Gru 05, 2019 16:57 Temat postu: |
|
|
Online najlepiej wymieniać pieniądze. Bezpieczniej, bo nie trzeba nigdzie chodzić z kopertą kasy przy sobie no i też po prostu wygodniej. Zobaczcie sobie kantor Waluteo. U nich raz dwa można wszystko zrobić. Obsługują większość banków więc nie będzie problemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 05, 2019 16:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |