Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Greysowa
|
Wysłany: Sro Cze 06, 2018 21:33 Temat postu: |
|
|
Najlatwiej w sumie znaleźć takie kosmetyki w necie. Nie każda stacjonarna drogeria ma spory wybór takich kosmetyków. Ja to np. zamawiam przez drogerie https://drogerialilaroz.pl Mają praktycznie wszystko czego kobieta potrzebuje z najbardziej znanych marek, a także i tych mniej znanych |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Cze 06, 2018 21:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella35
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2018 13:50 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam naturalne kosmetyki więc na pewno skorzystam z ich oferty. _________________ Szkoła jazdy Ekspert |
|
Powrót do góry |
|
 |
fionka
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2018 15:35 Temat postu: |
|
|
Kosmetyki to ja głównie kupuję w aptece. Jeśli chodzi o naturalne kosmetyki to u mnie najlepiej sprawdzają się produkty od Cetaphil. Mam kremy, maski i produkty do demakijażu. Wiadomo, że kosmetyki powinno się dobierać do potrzeb konkretnego typu skóry. Jeśli tak jak ja macie suchą skłonną do zmian trądzikowych to na pewno polecam krem PS Lipoaktywny https://www.cetaphil.pl/117/cetaphil-ps-lipoaktywny/ . Nie zatyka porów, normalizuje prace sebum i jest super wydajny |
|
Powrót do góry |
|
 |
okimap
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gruszkowczyk
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2018 21:11 Temat postu: |
|
|
Żadne kosmetyki nie są naturalne... |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2018 08:24 Temat postu: |
|
|
Pewnie, że kupuję w sklepie internetowym kosmetyki. Przyzwyczaiłam się już do zakupów online, bo wtedy mogę na spokojnie przejrzeć ofertę. Właśnie zamówiłam sobie ze strony Calluna Medica naturalny krem głęboko nawilżający i odżywczy. Znajoma go używa i widzę na niej, jakie są efekty po jego stosowaniu. Jeśli tak niewiarygodnie zadziała na moją cerę, to sobie jeszcze domówię maseczkę głęboko nawilżającą NORWEGIA w płachcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ynos89
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2018 08:56 Temat postu: |
|
|
Teraz po kosmetyki naturalne chyba nie trzeba już lecieć do sklepów, które są dedykowane temu i tylko temu jednemu rodzajowi produktów. Teraz to już we wszelkich drogeriach jest wybór takich kosmetyków – przyznam, większy bądź mniejszy, ale jednak. Na przykład moja bodaj ulubiona drogeria internetowa, w której regularnie robię zakupy - https://www.ezebra.pl/ - ma osobną kategorię, w której można przejrzeć tylko kosmetyki naturalne. I osobną dla kosmetyków azjatyckich, bo to też widzę, że rosnący trend się robi i coraz więcej osób jest zainteresowanych tym tematem. I to nie jest tak, że to taka „dodatkowa” kategoria wrzucona tam, bo jest akurat moda na takie kosmetyki – nie, wybór jest naprawdę ogromny. Myślę więc, że popularność kosmetyków naturalnych sprawia, że dedykowane pod takie produkty sklepy mają coraz mniejszą rację bytu. Dobra drogeria „ogólna” bez problemu zaspokoi nasze zapotrzebowanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monda
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2018 14:25 Temat postu: |
|
|
kupowałem ostatnio takie kosmetyki i przyznam, że są bardzo dobre |
|
Powrót do góry |
|
 |
adamm167
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2018 11:25 Temat postu: |
|
|
Szukaj naturalnych kosmetyków z aloesem  _________________ duabenua.com/pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
dominik56091
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2018 09:27 Temat postu: |
|
|
Dlaczego kosmetyki naturalne z aloesem są dobre?Proszę rozwinąć swoją myśl. _________________ wózki widłowe terenowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melka89
|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2018 17:29 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o mnie to ja mam podatną skórę na wysuszenia. Jeżeli stosuję nieodpowiednich produktów automatycznie za jakiś czas mam szorstką skórę. Ostatnio koleżanka poleciła mi zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych do suchej skóry https://konopmed.pl/pl/p/Zestaw-PIELEGNACJA-SKORY-SUCHEJ/288 . Ponoć rewelacyjnie on nawilża i regeneruje skórę. Chyba kupię sobie coś takiego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Biefij41
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2018 15:29 Temat postu: |
|
|
Bardzo lubię taki asortyment sklepu.
__
hotel zabierzów |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2019 10:23 Temat postu: |
|
|
Ja lubię kupować w sklepach online bo zawsze znajduje wiele ciekawych produktów godnych uwagi.Ostatnio trafiłam na fajną drogerię internetową na https://www.maxdrogeria.pl , gdzie mają fajne i praktyczne propozycje różnego rodzaju. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzenka22Walc1
|
Wysłany: Czw Lis 05, 2020 13:06 Temat postu: |
|
|
W ostatnim czasie poszukiwałam sklepu internetowego z modelami anatomicznymi. Zaznaczę że jestem nauczycielka w liceum i nasza klasa poszukiwała takich rzeczy do nauki. Nie jest ich tak dużo jak mogłoby się wydawać. Jeśli były ktos zainteresowany tego typu przedmiotami to można je znaleźć w atrakcyjnych cenach. Nasza klasa kupiła Manekin do resuscytacji Szybko został wysłany i jego wykonanie również jest bardzo dobre. Polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 05, 2020 13:06 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |