Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
helloyou
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2018 14:28 Temat postu: |
|
|
A ja w czasie wolnym bardzo lubię szyć ubrania! Relaksuje mnie to i cieszę się, jak uszyję sobie coś nowego  _________________ http://www.univers.com.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2018 14:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zunek
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2018 20:47 Temat postu: |
|
|
Warto dowiedziec sie, jakie atrakcje sa dostepne w naszej okolicy. Fajne sa galerie sztuki https://www.va-gallery.pl/ Mozna pojsc wlasnie na jakas wystawe. Takie wyjscie na pewno nas oderwie od pracy. Chodzicie w takie miejsca? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aviatorka
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2018 07:51 Temat postu: |
|
|
Ja lubię wystawy czasowe w Muzeum Narodowym Są naprawdę ciekawe i dostosowane pod współczesnych  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzordz
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2018 11:06 Temat postu: |
|
|
Bo nie masz dzieci to grasz...ja mam to jest pila, basen, rower i spacery :p
|
 |
rozrywkowa
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2018 10:34 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo lubię grać w gry planszowe i karciane w w wolnym czasie. To jest też fajna forma rozrywki na imprezy w domu ze znajomymi. Jeżeli nie macie dużego doświadczenia w graniu, a chcielibyście zacząć grać ze znajomymi, polecam przeczytać ranking imprezowych gier planszowych  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pablo
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2018 21:50 Temat postu: |
|
|
Ja w wolnym czasie poszukuję różnych alternatyw na zarabianie. Nie miałem pojęcia o czymś takim jak automaty do gry na pieniądze za darmo apex hot spot i bardziej zagłębiłem się w ten temat. Otóż wydaje mi się, że to całkiem niezła opcja, ale chętnie poznam również Wasze zdanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
remle
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2018 15:34 Temat postu: |
|
|
Ja spędzam większość swojego wolnego czasu na czytaniu książek i oglądaniu filmów. Ostatnimi czasy jednak lubię różnego rodzaju gry, mam na myśli przede wszystkim gry w internecie, ostatnio bardzo lubię grać w darmowe gry siódemki hotspot. Takie gry bardzo mnie odstresowują i przy okazji dają dużo frajdy, tak więc polecam wszystkim spróbować |
|
Powrót do góry |
|
 |
olka12
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2019 12:52 Temat postu: |
|
|
Aviatorka napisał: | Ja lubię wystawy czasowe w Muzeum Narodowym Są naprawdę ciekawe i dostosowane pod współczesnych  |
też bardzo lubię muzea. Zwiedzanie, poznawanie nowych miejsc i dawnych czasów Od niedawna śledzę na przykład tutaj wystawy w Pałacu Kultury i Nauki - mam nadzieję, że uda mi się tam niebawem wybrać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
diablica
|
Wysłany: Wto Mar 19, 2019 10:31 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o ferie to moze zainteresują Cię oferty na ferie w Radomiu? firma jaką jest https://twojrobot.pl/miasto/radom/ organizuje tutaj dla dzieci bardzo interesujące kursy robotyki oraz programowania, na pewno przyda się to każdemu dziecku, warto sie tym zainteresować jak najszybciej. Dzięki tej stronie znajdziesz bardzo dużo ciekawych rekreacji dla dzieci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
vecer
|
Wysłany: Sro Mar 20, 2019 15:10 Temat postu: |
|
|
Ja osobiście w wolnym czasie ostatnio gram sobie w gry komputerowe, szczególnie gram dużo w gry internetowe hazardowe. Ostatnio bardzo spodobały mi się gry siódemki. Polecam wszystkim spróbować, bo daje to naprawdę bardzo dużo frajdy i przy okazji można coś wygrać |
|
Powrót do góry |
|
 |
arbo
|
Wysłany: Pią Mar 22, 2019 11:45 Temat postu: |
|
|
ja w wolnym czasie bardzo lubię grać na komputerze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Exotic
|
Wysłany: Pią Mar 22, 2019 15:14 Temat postu: |
|
|
Teraz robi się coraz cieplej, więc pora w wolnym czasie pospacerować . |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45
|
|
Powrót do góry |
|
 |
paszylowa
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2019 06:03 Temat postu: |
|
|
W wolnym czasie uwielbiam spotykać się ze znajomymi i czytać książki. Ostatnio tego czasu jest coraz mnie, więc staram sie go jak najlepiej wykorzystać, łącząc przyjemne z pożytecznym. W zeszłym tygodniu, gdy uczknęłam luźną godzinkę, wstąpiłam na kubek aromatycznej kawy i lody do Bubbles Bar. W przytulnym, zacisznym kąciku mogłam poczytać moją ulubiona książkę i się zrelaksować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
cofur
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2019 14:48 Temat postu: |
|
|
ja na przykład w wolnym czasie bardzo lubię biegać  |
|
Powrót do góry |