Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ElNino2
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 16:29 Temat postu: |
|
|
Dzięki za polecenie tego miejsca, na pewno to sprawdzę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 16:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eluzna
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 17:24 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze znajduję jakieś fajne domki przy Trójmieście  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Sob Lip 07, 2018 20:56 Temat postu: |
|
|
W Polsce jest tyle ciekawych miejsc do zobaczenia My w tym roku zdecydowaliśmy się na wyjazd do Chałup. Zatrzymamy się w hotelu Meridian. Przytosowany dla rodzin z dziećmi, na miejscu znajduje się hotelowy basen, strefa SPA i sala zabaw dla dzieci. Komfortowe pokoje, smaczna kuchnia i rozsądne ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikolajseo
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2018 11:25 Temat postu: |
|
|
Ja mogę polecić Bieszczady - super miejsce!
magnater.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
mistyn
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2018 14:23 Temat postu: |
|
|
Wakacje to piękny czas : ) _________________ Pogrzeby organizowane przez dom pogrzebowy Zamość to profesjonalne podejście i doświadczenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bydek09
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2018 16:02 Temat postu: |
|
|
Jak nie macie innych planów już ustalonych, to koniecznie pojedźcie do Gdańska Miasto mega klimatyczne i sporo fajnych miejscówek do spędzania wolnego czasu - czy to samotnie, czy z ukochaną, albo z rodziną Polecam szczególnie Park Oliwski no i rzecz jasna plaże. A jeśli chodzi o miejsca noclegowe, to sprawdźcie ten hotel w Gdańsku - ceny super a warunki jak z filmu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
doubt
|
Wysłany: Pon Lip 23, 2018 16:58 Temat postu: |
|
|
Ja często jeżdżę na mazury i tam wynajmujemy domki, w różnych miejscach żeby potestować i pozwiedzać  _________________ dieta herbalife |
|
Powrót do góry |
|
 |
justynavip
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2018 09:03 Temat postu: |
|
|
Hej! A czy ktoś z was miał okazję być w Mirowie? To miasto niedaleko Malborka. Z tego co słyszałam, to jest przepiękne i bogate w historię. Jest także wiele zabytków do zwiedzania. Dużo informacji na temat tego miasta wiem dzięki https://mirowo.pl . Dajcie znać, czy ktoś z was tam juz był. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mpire
|
Wysłany: Czw Lip 26, 2018 17:13 Temat postu: |
|
|
Czy na dłuższą nieobecność organizujecie jakiegoś stróża, który będzie miał oko na wasz dom? Ja w tym roku planuję skorzystać z usług firmy ochroniarskiej, która oferuje się na stronie: http://kontra24.pl/ . Agencja ochrony zawsze lepiej zajmie się ochroną niż osoby z poza niej. Dodatkowo mogę być pewna, że osoby z firmy ochriniarskiej zawsze w porę i właściwie zareagują w sytuacji zagrożenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
piskorek
|
Wysłany: Czw Lip 26, 2018 23:59 Temat postu: |
|
|
W czasie pobytu w hotelach korzystacie z ręczników hotelowych czy własnych? Ja zawsze z hotelowych, czym bardzo gorszę mojego chłopaka. Ostatnio, będąc w Kielcach w jednym z hoteli natknęłam się na ręczniki bambusowe. Bardzo przypadły mi do gustu, więc po powrocie do domu poczytałam o nich na http://blog.interni.pl/reczniki-bambusowe-zalety-i-wady/ . Zastanawiam się nad zakupem jednego z nich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olgierd
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maker
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2018 10:54 Temat postu: |
|
|
Zawsze jest ten sam problem, gdzie się wybrać na wakacje. Ja tam wole mieć kontrole nad tym jaki jest mój cel podróży, dlatego zawsze dużo czytam w internecie o miejscowości do której się udaję, o atrakcjach w jej rejonie oraz zabytkach itp. Dlatego w tym roku zdecydowałem, że jadę do Szczyrku, gdyż znalazłem stronę http://www.innebrzmienia.pl/wypoczynek-w-szczyrku-dlaczego-warto-tam-pojechac/ w której dokładnie jest opisane ile jest tam fajnych rzeczy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
zosiaRadonska
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2018 12:02 Temat postu: |
|
|
Jak wakacje w Polsce to tylko nad morzem! Mi się najbardziej podoba w Sopocie. _________________ Czym jest laser Vectus? |
|
Powrót do góry |
|
 |
okularnica
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2018 17:45 Temat postu: |
|
|
ja stawiam albo na bieszczady ale na morze ale gdzieś daleko od turystycznych miejscowości. _________________ okulary przeciwsłoneczne hurt |
|
Powrót do góry |
|
 |
seweryna23
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2018 21:09 Temat postu: |
|
|
Ja lubię jeździć do Krakowa |
|
Powrót do góry |