Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Stiven
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2016 07:53 Temat postu: Odchudzanie - szybkie, skuteczne i trwałe |
|
|
Odchudzanie to często mankament, gdyż należy mieć właściwą wiedzę, by rezultaty były zadowalające. Każdy z nas chciałby mieć estetyczne i szczupłe ciało – nieprawdaż? Najlepiej zestawić prawidłowe odżywianie z treningiem i suplementami, które nasilą wyniki.
Możesz zrzucić kilogramy szybko, trwale i bez wielkich wyrzeczeń. Nie pojęcia jak to spełnić? Wszystkie pomoce i publikacje znajdują się na www.Bodymania.pl/forum . Możesz też zapytać o pomoc bardziej zaawansowanych osób. Sprawdź! _________________ Zapraszamy na www.Bodymania.pl/forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2016 07:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
libre
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2016 08:06 Temat postu: |
|
|
Na odchudzanie to tylko ruch i dieta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
JacekWroclaw
|
Wysłany: Czw Sie 11, 2016 09:02 Temat postu: |
|
|
Z odchudzaniem jest trochę tak jak z rzucaniem palenia. Jeśli naprawdę chcesz to to zrobisz, jeśli nie masz w sobie samozaparcia to nic nie pomoże. _________________ Zapraszam -----> www.taniedrukowanie.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olaf2
|
Wysłany: Pią Maj 19, 2017 22:59 Temat postu: |
|
|
Mnie odchudzanie zajęło około pól roku, ponieważ regularnie ćwiczyłam i nosiłam odpowiednią bieliznę. Moimi faworytami jest bielizna z http://orirose.pl/ Zwłaszcza ta korygująca jest bardzo skuteczna. Po ciąży miałam zaniedbane ciało i dzięki ich bieliźnie oraz pasowi poporodowemu moje problemy zniknęły po kilku miesiącach. Wyglądam tak jakbym nigdy wcześniej nie urodziła  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gg
|
Wysłany: Nie Maj 28, 2017 22:36 Temat postu: |
|
|
Uważam, że podstawą są nowoczesne badania DNA, które pozwalają określić w jaki sposób powinniśmy się odżywiać. Analiza wyników pozwala również dopasować treningi. Żywienie oparte o informacje zawarte w kodzie DNA pomaga poprawić stan zdrowia i sylwetki. Tutaj http://www.dfmedica.eu/gdzie-zrobic-badanie/ znajdziecie informacje gdzie je wykonać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariia1990
|
Wysłany: Pon Cze 12, 2017 15:30 Temat postu: |
|
|
Łatwo się mówi ale dużo gorzej zrobić... Wiem coś o tym. Taka dieta, żeby była skuteczna wymaga wielu poświęceń i zaangażowania. Jednak jeżeli możecie sobie jakoś pomóc to korzystajcie z tej pomocy, szkoda czasu i nerwów, ale tylko przez sprawdzone sposoby. U mnie podziałały naturalne tabletki afrykańskie mango. W połączeniu z odpowiednia dietą i sportem zdziałały cuda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakoniak
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 10:13 Temat postu: |
|
|
70% odchudzania to dieta, 30% to ćwiczenia fizyczne. Jeśli nie będzie dobrej diety to w życiu nie schudniemy, trzeba o tym koniecznie pamiętać.
|
 |
Rafalolololo
|
Wysłany: Pon Lip 03, 2017 12:59 Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak! Nie ma magicznych sposobów na błyskawiczne schudnięcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michaszek
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2017 10:33 Temat postu: |
|
|
Wiadomo, że jeśli się chcemy odchudzać to musimy mieć jakaś wiedzę, bez tego sobie tylko krzywdę możemy zrobić. Podstawa to dieta zdrowa i regularna i ruch ale czasem może to nie wystarczyć _________________ dozownik łokciowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzennika5
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Agusiek55
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rudek
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2017 12:50 Temat postu: |
|
|
A ja tam jestem zdania, że pewnych procesów lepiej nie przyśpieszać, tyle ile musi trwać niech trwa, ale zdrowo |
|
Powrót do góry |
|
 |
sanna89
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2017 18:14 Temat postu: Mało kaloryczne owoce |
|
|
Skuteczne odchudzanie moim zdaniem to zmiana nawyków żywieniowych oraz odpowiednia dawka ruchu i więcej nic nie trzeba. Można zacząć., np. zjadać owoce, które są najmniej kaloryczne: https://poradyfit.pl/najmniej-kaloryczne-owoce/ , a tutaj możecie je znaleźć. Na tej stronie jest również trochę o odchudzaniu i zdrowym stylu życia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
diablica
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2017 11:41 Temat postu: |
|
|
Ja uważam że najlepsze jest pływanie. No mogę jeszcze pojeździć na rowerze. Mój mąż jednak jest innego zdania i chce urządzić domową siłownie. Ja znalazłam mu stronę http://www.marbo-sport.pl/pol_m_Gryfy-i-obciazenia-951.html Ma tu gryfy i obciążenia do sztang. Nie bardzo wiem co on widzi w tych sztangach, ale do póki mi nie karze dźwigać, to chętnie mu pomogę. A przy okazji i coś dla siebie znajdę, mniej wyczerpującego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wTyl
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2017 18:20 Temat postu: |
|
|
Jedyną skuteczną metodą trwałego odchudzania jest zmiana stylu życia na zdrowszy. _________________ Microlife BP A2 Basic |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2017 18:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |