Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ZigZgad
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2018 16:49 Temat postu: Jaki kierunek studiów |
|
|
. Ja poszłam na zarządzanie do WSZOPu w Katowicach i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Sama sobie wybrałam praktykę, nie było żadnego przymusu, skończyłam technikum ekonomiczne więc mi było trochę łatwiej, ale wykładowcy mają dobre podejście do studentów, kto chcę ten się może dużo nauczyć. Polecam więc: http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/zarzadzanie-studia-i-stopnia,2,2,259,54,259 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2018 16:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
czerwony_kapturek
|
Wysłany: Sro Lut 19, 2020 13:38 Temat postu: |
|
|
Jak już wybierzesz studia to warto pomyśleć też o mieszkaniu. Moim zdaniem Warszawa pokój dla studenta to nie jest problem, jest bardzo dużo mieszkań przystosowanych dla studentów, które możesz wynająć za niewielkie pieniądze, a tak naprawdę znajdziesz coś, co można dostosować do własnych potrzeb. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lazara
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2020 20:37 Temat postu: |
|
|
ogólnie zarządzanie to dobry kierunek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Turek
|
Wysłany: Pią Lut 21, 2020 15:23 Temat postu: |
|
|
Polecam coś przyszłościowego digital marketing albo coś z IT. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Pon Lut 24, 2020 13:26 Temat postu: |
|
|
Opcji jak widać jest całkiem sporo Wybierając kierunek studiów trzeba kierować się tym, co tak naprawdę nas interesuje i co chcemy robić w przyszłości Wciąż popularny jest kierunek studiów administracja. Znajdziecie go m.in na Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej w Warszawie. Bardzo dobra uczelnia, doświadczeni wykładowcy, zajęcia prowadzone w ciekawy i przystępny dla studenta sposób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bydek09
|
Wysłany: Pią Lut 28, 2020 20:03 Temat postu: |
|
|
A jak ktoś chce studiować w Krakowie, mogę polecić prywatny akademik https://livinnxpoland.pl/, fajne miejsce, polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zimoch
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2020 23:52 Temat postu: |
|
|
Może wychowanie fizyczne? zależy kto co lubi, żeby później się nie męczyć |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nelka
|
Wysłany: Pią Paź 30, 2020 09:29 Temat postu: |
|
|
Bez względu na to, jakie wykształcenie zdobędziecie, na pewno w przyszłości przyda się Wam również znajomość języka angielskiego. Dlatego też polecam zapisać się dodatkowo na kurs on-line https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezykowe/angielski/online, który jak widać organizuje Szkoła Językowa ProfiLingua. Ma ona wieloletnie doświadczenie, więc jestem przekonana, że będziecie zadowoleni  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zyta
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2020 10:06 Temat postu: |
|
|
Turek napisał: | Polecam coś przyszłościowego digital marketing albo coś z IT. Pozdrawiam |
Mówienie o przyszłościowych kierunkach studiów jest nieco ryzykowne, bo to co obecnie jest na topie za kilka lat okazać się może zupełnie nieaktualne. Oczywiście są kierunki, które od lat cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem, a do ich grona wlicza się niewątpliwie inżynieria oprogramowania https://www.uth.edu.pl/oferta-studiow/inzynierskie/informatyka/inzynieria-oprogramowania która pozwala nabyć szeroko pojęte umiejętności programistyczne, a jak wiadomo branża IT uznawana jest obecnie za najbardziej rozwojową zarówno w Polsce jak i na świecie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mould43
|
Wysłany: Czw Gru 24, 2020 15:02 Temat postu: |
|
|
Najlepiej taki który będzie tobie najbardziej odpowieadał. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klaudis
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2021 09:29 Temat postu: |
|
|
Kierunek studiów, który wybierzesz powinien być zgodny z Twoimi zainteresowaniami  _________________ Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2021 09:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |