Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Toplista
|
Wysłany: Pią Lip 19, 2013 13:45 Temat postu: Jak oszczędzać pieniądze |
|
|
Chyba każdy z nas czasami zadawał sobie pytanie jak oszczędzać pieniądze? Nie wystarczy samo pytanie, należy bowiem szukać na nie odpowiedzi u osób, które znają się na finansach jak nikt inny. Nasi doradcy z pewnością należą do takiej grupy ludzi. Ponadto udostępniają oni wszelkie informacje on-line, zatem jeśli należysz do grona osób, które kiedykolwiek zadawały sobie wyżej napomknięte pytanie, to koniecznie odwiedź serwis www.naszkowalski.pl! Znajdziesz tam bowiem wszelkie niezbędne informacje, które pomogą Ci znaleźć tę jakże istotną odpowiedź! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 19, 2013 13:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lawina
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 13:23 Temat postu: |
|
|
Myślę, że każdy z nas posiada mniejsze lub większe problemy z oszczędzaniem pieniędzy. Warto jest więc zapoznać się z poradami, które mogą pomóc nam to zmienić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
joowita
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2014 16:30 Temat postu: |
|
|
Wiadomo, każdy chciałby oszczędzić - ale nie każdy potrafi.
|
 |
olka83
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2014 10:31 Temat postu: |
|
|
Ja mam problem z oszczędzaniem pieniędzy, dlatego weszłam na ten wątek, żeby sprawdzić, jak to robić Ale umiem za to oszczędzać czas, szczególnie jak wystawiam aukcje na Allegro. Mam specjalny szablon, dzięki któremu robię poprawki do wielu aukcji równocześnie i nie muszę godzinami siedzieć nad opisem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zua_dziewczyna
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2014 10:32 Temat postu: |
|
|
Niestety nie otwiera mi się strona bloga, a szkoda. Liczyłam na jakieś porady o oszczędzaniu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2018 14:33 Temat postu: |
|
|
Dość często firmy szukają sposobów na oszczędności. Ale jak oszczędzać aby nie stracić na jakości? Co przedsiębiorstwo może ulepszyć aby zminimalizować ponoszone straty? Czytałam na ten temat artykuł, który znajdziecie pod tym linkiem https://inewi.pl/Blog/gdzie-szukac-oszczednosci-by-nie-stracic-na-jakosci-. Te wskazówki zdecydowanie warto wprowadzić w życie firmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pejssi
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 20:46 Temat postu: |
|
|
Ja muszę mieć konkretny cel żeby na niego oszczędzać inaczej nie ma to dla mnie sensu.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sbina7903
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2018 14:18 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z takim celem, a co powiecie na zmianę pracy na pół etatu. Może tak oszczędzać przez połowę życia, żeby potem było lżej? To jest właśnie mój cel i dlatego oszczędzam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jolkajolka
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2018 17:14 Temat postu: |
|
|
Oszczędzanie jest jakby wpojone od dziecka, jedni umieją a innym jakoś to nie przychodzi _________________ cena pelletu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lachocka
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2018 10:34 Temat postu: |
|
|
Moi rodzice próbowali mi wpoić oszczędzanie, ale dopiero narodziny syna spowodowały, że zaczęłam zastanawiać się jak mogę zaoszczędzić, by w razie losowych wypadków, mieć odłożona kwotę pieniędzy. Szukałam poradników, blogów i wpisów na ten temat w internecie. Udało mi się znaleźć kilka ciekawych wpisów na https://szybkagotowka.pl/Finanse , z którymi sprecyzowałam swoje oczekiwania i pomysł jak oszczędzać. Nie miałam pojedzie, że wybierając odpowiednie produkty w markecie, mogę oszczędzić sporo pieniędzy. Ograniczenie zużywania prądu czy gazu, też przyniosły spore wpływy do mojego konta oszczędnościowego. Na własnym przykładzie wiem, że jeśli ktoś chce się nauczyć oszczędzać, to jest w stanie to zrobić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
patryk.p3@onet.pl
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MichalJu
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2018 12:17 Temat postu: |
|
|
Jest wiele pomysłów na oszczędzanie. Ja np. wydaję pieniądze tylko na potrzebne rzeczy, a resztę z nich odkładam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mpire
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 23:31 Temat postu: |
|
|
To prawda, sposobów na zaoszczędzenie pieniędzy jest multum, wystarczy je tylko wdrożyć w życia. Zgromadzone oszczędności warto inwestować, aby na siebie zarabiały. Słyszałem, że naprawdę ciekawą formą inwestowania swoich oszczędności są fundusze inwestycyjne. Jedną z platform, która umożliwia inwestowanie w nie jest http://www.viennalife.pl/strefa-inwestowania/platforma-funduszy/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jureck
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 08:27 Temat postu: |
|
|
Ja oszczędzam na czym się tylko da. Zazwyczaj też wydaję pieniądze tylko na potrzebne rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ponadczasowa
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2018 20:52 Temat postu: |
|
|
Oszczędzanie nie jest łatwym tematem. Wszystko zależy od tego, czy mamy motywację. Najważniejsza jest kalkulacja, którą musimy wykonać, aby ostatecznie kontrolować, czy nie wydajemy za dużo. Osobiście uważam, że warto oszczędzać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2018 20:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |