Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
violetta
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2020 14:37 Temat postu: |
|
|
Nie od dziś wiadomo, ze regularne oszczędzanie ma sens i jesli tylko robimy to z głową może nam przynieść wiele wymiernych korzyści. Można bawić się w giełdę czy inwestować w nieruchomości. Np firma Vienna Life ma wiele gotowych i godnych uwagi produktów oszczędnościowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2020 14:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jonny
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lili
|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2020 10:09 Temat postu: |
|
|
siemka
Szukam dla dzieci gry Dupa Biskupa. Wiecie gdzie mogę ją dostać?? _________________ nowy katalog dils |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sad Flower
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2020 22:12 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem pieniądze najlepiej oszczędzać na dobrych lokatach Warto poszukać takiej, której warunki będą najkorzystniejsze. Mi zależało na atrakcyjnym oprocentowaniu i możliwości założenia lokaty przez internet. No i na https://www.santanderconsumer.pl/lokaty/ udało mi się znaleźć dokładnie taką lokatę, o jaką mi chodziło! Postanowiłam wziąć ją właśnie online i poszło to bardzo szybko i sprawnie. Jestem naprawdę zadowolona z tej lokaty i cieszę się, że pieniądze już powoli się mnożą! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michał1898
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2020 15:23 Temat postu: |
|
|
Oj chciałbym umieć oszczędzać pieniądze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jalme
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2020 11:15 Temat postu: |
|
|
Każdy ma jakieś sposoby na oszczędzanie, ja np trochę kasy odkładam, a trochę inwestuje w bitcoin i według mnie jest to dobra opcja. Jakiś czas temu nawet udało mi się trochę na tym zarobić. Na stronie https://coincher.com/ możecie kupić kryptowaluty, transakcje są szybkie i bezproblemowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lazare
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 04:17 Temat postu: |
|
|
Ja oszczędzam pieniądze na rachunkach, nie kupuję niepotrzebnych rzeczy i planuję obiady tygodniowo, dzięki czemu nie kupuję też za dużo jedzenia - KONIECZNIE nie kupuj jedzenia w sklepie kiedy jesteś głodna xD
Dodatkowo korzystam z konta oszczędnościowego. Mam wspólne konto bankowe ze swoim partnerem w banku toyota i po każdej wpłacie z zarobionych pieniędzy przerzucam je za darmo na oszczędnościowe konto dzięki czemu zawsze jakiś % pięniedzy w skali roku się pomnoży  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2020 04:17 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |