Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
beto
|
Wysłany: Sro Maj 08, 2019 08:36 Temat postu: |
|
|
Teraz żeby się przymierzyć do wózka wcale nie musisz łazić po sklepach, możesz sobie zamówić x-landera jakiego chcesz a jak ci nie przypasuje możesz odesłać, to jest za darmo! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 08, 2019 08:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
anija
|
Wysłany: Wto Lip 09, 2019 15:26 Temat postu: |
|
|
My zdecydowaliśmy się na Riko Basic i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Wózek jest funkcjonalny, posiada dużą gondolę z regulacją bujania oraz funkcją bujania. Do tego przepinane siedzisko oraz pompowane amortyzowane koła. |
|
Powrót do góry |
|
 |
violetta
|
Wysłany: Czw Sie 22, 2019 09:41 Temat postu: |
|
|
Riko ma w ogóle fajne wózki Też zastanawiałam się nad modelem Basic ale w końcu kupiliśmy Villę. Jest okej, ma funkcję bujania gondoli i regulację twardości zawieszenia. Jest łatwy w obsłudze, wygodnie się go prowadzi. Sprawdza się zarówno w mieście jak i na wsi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sad Flower
|
Wysłany: Pon Sie 26, 2019 19:14 Temat postu: |
|
|
Jak szukasz dobrego wózka, to na pewno warto też zajrzeć na https://dudus.pl/ Ja kupowałam tam wózek zarówno dla córki jak i najmłodszego synka. Oba sprawdzały się genialnie! Najważniejsze jest to, że mają tam naprawdę porządne i bezpiecznie wózki. A cena jest naprawdę atrakcyjna jak na tak wysoką jakość! |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylkaa
|
Wysłany: Sro Gru 04, 2019 18:24 Temat postu: |
|
|
My także posiadamy wózek Riko Basic i też uważam że to świetny wózek. Funkcja bujania gondoli była niezastąpiona w czasie chorób, ząbkowania i marudzenia. Gondola jest duża i wygodna, siedzisko przepinane a koła pompowane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
azula
|
Wysłany: Czw Sty 16, 2020 01:09 Temat postu: |
|
|
A ja powiem że wózek Easygo Virage Ecco bo to świetny wózek, śliczny, zgrabny i wygodny. Gondola jest duża i można ją złożyć na płasko zaś siedzisko dzięki specjalnemu systemowi pasów przystosowane jest dla malucha od dnia narodzin. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Pon Lut 17, 2020 15:44 Temat postu: |
|
|
azula a wiesz, ze ja też kupiłam wózek z easy go z tym, ze model VIRAGE ? Jest świetny! To spacerówka przeznaczona dla dzieci już od urodzenia super sportowy design, żywa kolorystyka, posiada system składania jedną ręką co jest dla mnie mega ułatwieniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
saramon
|
Wysłany: Sro Mar 04, 2020 17:31 Temat postu: |
|
|
dzięki..w przyszłości i mi się przydadzą dobre namiary na wózek
---------------------------------------
usuwanie ciąży słowacja |
|
Powrót do góry |
|
 |
SylwiaJ
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2020 15:31 Temat postu: |
|
|
Ja zamówiłam ze sklepu internetowego https://kinderprams.pl/14-foteliki-samochodowe-rwf fotelik do samochodu i jestem jak na razie zadowolona. Łatwo się doczepia, nie ma większej filozofii, więc mega komfort. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2020 14:15 Temat postu: |
|
|
Wiele wózków spacerowych można znaleźć na https://www.wozki-foteliki.pl . Mają tam ciekawe propozycje godne uwagi, cena i jakość ma swoje granice i trzeba jednak uważać. Każdy wózek ma różne funkcje, które też można dobrać do swoich potrzeb. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kropkakreska
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2020 17:20 Temat postu: |
|
|
Pewnie, teraz lepiej w necie szukać niż chodzić po sklepach i się narażać, ja kupiłam bezpośrednio od producenta świetną spacerówkę x-fly od x-landera, będzie idealna na wyjazd |
|
Powrót do góry |
|
 |
mpire
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2020 20:18 Temat postu: |
|
|
Przez to, że na rynku jest dostępnych tak wiele różnych wózków dziecięcych wybór odpowiedniego jest naprawdę trudny. Ja też bardzo długo przebierałam w ofertach zanim wybrałam swój wózek. Ostatecznie mój wybór padł na Riko Nesa i z czystym sumieniem mogę go polecić. Ma wiele udogodnień dla rodzica i dziecka - my go kochamy <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Megan
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2020 20:29 Temat postu: |
|
|
Zawsze można też skorzystać z oferty używanych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KondratGustaw
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2020 08:46 Temat postu: |
|
|
Obecnie właśnie kompletujemy wyprawkę dla malucha, który przyjdzie na świat. Rozpoczęliśmy przygotowania od wózka, bo jednak warto wybrać solidnie i dobrzy wykonany produkt. Musi również być wielofunkcyjny, ponieważ zależy nam na gondoli i spacerówce w jednym, dlatego wybraliśmy https://insevio.com/ i już nie możemy się doczekać aż będziemy z niego korzystać codziennie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tyrolka
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2020 11:55 Temat postu: |
|
|
Mi się wózek o którym pisze mpire nawet podoba ale to nie jest miarodajna ocena, nie wiem jak wygląda na żywo bo kiedy wybierałam wózek dla swojego dziecka i porównałam kilka wiodących modeli to od razu wyróżnił się x-lander ciekawym designem i atrakcyjną, modną kolorystyką dlatego zamówiłam go online na próbę |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2020 11:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |