Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ZigZgad
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2018 16:53 Temat postu: budowa warsztatu |
|
|
Otworzenie warsztatu może byc sporym wyzwaniem, bo stawianie budynku i te całe formalności mogą nas jedną przerosnąć. Znalazłam dla tego bardzo fajną alternatywe. W tym miejscu http://pronamiot.pl/index.php/jak-stworzyc-swoj-pierwszy-warsztat/ fajnie opisali ktok po kroku jak postawić taki warsztat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2018 16:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Qwerty
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2018 19:46 Temat postu: |
|
|
o faktycznie! To może mi się przydać dzięki  _________________ Draco-Sport blog modowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melka89
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2019 15:57 Temat postu: |
|
|
A z czego podłogę chcesz wykonać? Zastanawiałeś się nad tym? Mój znajomy ostatnio chwalił sobie płytki techniczne klink.pl . Tak sobie myślę, że mógłbyś właśnie też je zastosować. Ładnie prezentowałby się i miałbyś coś trwałego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aviatorka
|
Wysłany: Wto Maj 28, 2019 11:47 Temat postu: |
|
|
Hmm, ciekawe, a ja już myślałam, że do takiej budowy muszę zatrudnić firmę taką jak choćby ten generalny wykonawca. Jak widać chyba nie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elcia
|
Wysłany: Sro Cze 05, 2019 08:45 Temat postu: |
|
|
W takim warsztacie przede wszystkim trzeba postawić na dobre wyposażenie. Warto mieć takie urządzenie jak suwmiarka dzięki której można precyzyjnie określić średnicę i inne wymiary śrub. Nie zawsze od producenta otrzymujemy takie dane a żeby odpowiednio śrub użyć trzeba dokładne wymiary posiadać. A zadanie nie jest wcale proste bo przecież w przypadku śruby można określić kilka średnic: między innymi średnicę zewnętrzną gwintu, średnicę trzpienia czy średnicę łba śruby. Średnicę taką podaje się w calach bądź w milimetrach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarek332
|
Wysłany: Pon Paź 21, 2019 06:33 Temat postu: |
|
|
Mój kumpel budował warsztat i jedynie co było mu potrzebne to maszyny budowlane.Miał szczęście bo znalazł firmę https://wynajemsprzetu.waw.pl/ która wynajmuje taki sprzęt. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Indigo1
|
Wysłany: Pią Sty 31, 2020 17:13 Temat postu: |
|
|
Wazne jest takze bezpieczenstwo - swoim jak i samochodów. Bardzo czesto przez przypadek moze sie nam zdarzyc uszkodzic karoserie - czy to jakims narzedziem lub chemia, jednak dobry pokrowiec czy to na blotnik czy fotel zapobiegnie takim wypadkom przy pracach serwisowych. Warto go miec a firma IZIsport https://www.izisport.pl/ oferuje sprzedaz hurtowa takich akcesoriow ochronnych |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olaf2
|
Wysłany: Sob Lut 15, 2020 22:56 Temat postu: |
|
|
Fakt, budowa takiego budynku to nielada wyzwanie. Warto zainwestować w porzadne sprzety i materiały do budowy, aby konstrukcja była odpowiednio wytrzymała. Od siebie polecam wybrać dobrej jakości dźwigary które zdecydowanie ułatwią wznoszenie ścian czy stropu . To dobra inwestycja, bo warto inwestować w najnowsze technologie gwarantujące bezpieczeństwo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dominika1989
|
|
Powrót do góry |
|
 |
informator@gold-trade.pl
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2020 10:22 Temat postu: |
|
|
Warto zadbać o solidne ściany w warsztacie, polecam muryGT.pl, mają szeroki wybór w dobrych cenach, oraz transport bezpośrednio na miejsce. _________________ kostkaGT.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sad Flower
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2020 12:30 Temat postu: |
|
|
Budowa warsztatu to bardzo poważna inwestycja, którą z pewnością trzeba odpowiednio przemyśleć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nelka
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2020 07:56 Temat postu: |
|
|
W takim warsztacie na pewno przydadzą Ci się również wyciągarki samochodowe. Wyciągarki ręczne, hydrauliczne oraz elektryczne możesz niedrogo zamówić w sklepie internetowym https://terenowiec.pl/pl/97-wyciagarki, polecam się tam rozejrzeć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pardunko
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|