Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
foxi
|
Wysłany: Sro Mar 06, 2019 07:10 Temat postu: Jakie macie hobby |
|
|
Odkryłam ostatnio jeździectwo.Uważam ,że jest to bardzo ciekawe hobby ,szczególnie, że obcuje się z tak wspaniałym zwierzęciem jakim jest koń.Jest to bardzo przyjemne hobby ,choć jak w każdym przypadku uważam ,że bezpieczeństwo jest najważniejsze.W tym wypadku odpowiedzialni jesteśmy także za zwierzę. Wiele ciekawych informacji na ten temat znalazłam na blogu o jeździectwie - http://szkolajezdziectwa.pl/co-powinienes-wiedziec-o-stosowaniu-ochraniaczy-dla-konia/ .Tam dowiedziałam się właśnie o stosowaniu określonych ochraniaczy dla konia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 06, 2019 07:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
igraszz
|
Wysłany: Sro Mar 06, 2019 09:56 Temat postu: |
|
|
jeździectwo to piękne hobby szkoda, że trzeba do niego dość dużych nakładów finansowych i czasowych, bo jednak stadniny są zazwyczaj poza miastami, więc trzeba dojechać. Ale podziwiam i zazdroszczę
moim hobby jest modelarstwo uwielbiam sklejać modele (auta, samoloty i inne). Problem jes tylko z tym, gdzie je potem trzymać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
arta
|
Wysłany: Sro Mar 06, 2019 15:54 Temat postu: |
|
|
bardzo często biegam i jeżdżę na rowerze, to jest moje hobby |
|
Powrót do góry |
|
 |
manganian87
|
Wysłany: Sro Mar 06, 2019 17:09 Temat postu: |
|
|
Bardzo się cieszę, że mogę kontynuować swoje hobby z lat wczesnej młodości. Dzięki przeprowadzce do Warszawy mogę dalej tańczyć. Mimo kilku lat przerwy nadal odczuwam ogromną radość na myśl o treningach w https://samocentrum.com/zajecia-i-wydarzenia/universe/ . |
|
Powrót do góry |
|
 |
kocica91
|
Wysłany: Czw Mar 07, 2019 10:05 Temat postu: |
|
|
Nie jestem pewna czy to można zaliczyć do hobby ale ..... ostatnio ciągle buszuje po tym portalu Sex Oferty |
|
Powrót do góry |
|
 |
pieknyolek
|
Wysłany: Pią Kwi 05, 2019 08:11 Temat postu: |
|
|
Moim hobby od jakiegoś roku stała się jazda konna Nie mógłbym jeździć bez odpowiedniego ekwipunku, który kupuje na https://www.truerider.eu/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
domi.nika
|
Wysłany: Pon Lip 08, 2019 13:21 Temat postu: |
|
|
Dla fanów jazdy konnej polecam sklep internetowy z odzieżą i akcesoriami jeździeckimi na stronie www.truerider.eu |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarlenaPet87
|
Wysłany: Pon Lip 08, 2019 14:02 Temat postu: |
|
|
Moją pasją jest pirotechnika - uwielbiam odpalanie fajerwerków, szczególnie tych najbardziej ekstremalnych Często kupuję u Gold Weco - Fajerwerki, bo mają świetne zestawy w dobrych cenach! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Beatbox
|
Wysłany: Pon Lip 08, 2019 20:38 Temat postu: |
|
|
Ja lubię pracować w ogrodzie, grzebanie w ziemi, sadzenie, pielenie, to mnie relaksuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
inguula12
|
Wysłany: Wto Lip 09, 2019 09:32 Temat postu: |
|
|
Tak jak już ktoś powiedział, jeździectwo to piękne hobby, niestety dosyć kosztowne. Ja ostatnio zaangażowałam się bardzo w modelarstwo. Strasznie mi się spodobało, a wciągnął mnie w to mój mąż, więc dodatkowo mamy możliwość spędzania w fajny sposób wolnego czasu. No i nie jest to też hobby, które wymaga dużych nakładów finansowych, trzeba tylko wiedzieć gdzie kupować sprawdzone materiały modelarskie, bo zazwyczaj w dużo korzystniejszych cenach można je dostać online. Jeśli jeszcze nie próbowaliście, to naprawdę polecam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
natiloka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikolaj33332
|
|
Powrót do góry |
|
 |
seryn
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pieknyolek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Indigo1
|
Wysłany: Czw Wrz 05, 2019 19:42 Temat postu: |
|
|
Każe takie hobby to super sprawa. Ja np od niedawna jeżdzę z siostrą na wrotkach po mieście. Zaczelysmy w sumie tak od tych wakacji - co prawda przerwa sie skonczyla ale po szkole zdarza nam sie jeszcze gdzies w nich wyskoczyc Ja np kupowalam przez internet swoje wrotki https://sklep.spokey.pl/pol_m_Sporty_Rolki-wrotki-645.html i jestem z nich mega zadowolona a nawet nie placilam sporo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Wrz 05, 2019 19:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |