Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
patrykkks
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2013 22:12 Temat postu: Wakacje nad morzem |
|
|
Wakacje są dla niejednego z nas niebywale wyczekiwanym momentem w roku kalendarzowym. W trakcie wakacji często mamy okazję udać się się w jakieś fajne miejsce, gdzie na pewno wypoczniemy. Mało kto z nas się spodziewa, że w naszym kraju jest mnóstwo miejscówek godnych odwiedzenia. Jeśli o tym nie wiesz wklep koniecznie hasło wczasy nad morzem w swojej ulubionej wyszukiwarce internetowej. Galeria fotografii, na które trafisz sprawi, że obudzi się w tobie dusza podróżnika. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2013 22:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ziomek.anna2
|
Wysłany: Wto Lis 19, 2013 14:50 Temat postu: |
|
|
Ja równiez uwielbiam spędzać wolny czas nad morzem. Moim ulubionym miejscem jest Kołobrzeg i Sarbinowo. Co roku spędzam tam wakacje. _________________ Eleganckie zaproszenia ślubne, kartki świąteczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zua_dziewczyna
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 09:07 Temat postu: |
|
|
W przyszłym roku chyba wybierzemy się nad morze, bo nie planujemy żadnych zagranicznych wojaży (będzie niestety sporo innych wydatków...) |
|
Powrót do góry |
|
 |
tafla
|
Wysłany: Sro Gru 04, 2013 13:24 Temat postu: |
|
|
Czasami to polskie morze wcale nie wychodzi taniej niż wyjazd zagraniczny, więc może lepiej to sobie jeszcze przemyślcie, jeżeli to jedyny powód. Sama bardzo lubię nasze polskie morze, przerażają mnie jedynie te tłumy turystów, jakie możemy tam spotkać latem i często powoduje to, że wolę szukać innych miejsc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaprikosa
|
Wysłany: Sro Sty 08, 2014 16:56 Temat postu: |
|
|
Polskie morze? Moim zdaniem wyjazdy zagranicę są o wiele bardziej opłacalne. Tam przynajmniej nie będzie wichury, deszczu i burz, jak to w naszym kraju lubi się zdarzać. Na dodatek takie wakacje można zawsze wybrać z pakietem all inclusive i cieszyć się niczym niezmąconym, leniwym pobytem, pływając w hotelowym basenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karl
|
|
Powrót do góry |
|
 |
izi44-86
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2016 09:22 Temat postu: |
|
|
Jeśli wakacje nad morzem, to tylko nad polskim. Moim zdaniem jedynym minusem jest możliwość tylko nie trafienia w pogodę. _________________ Zamienniki tuszy i tonerów --> www.TanieDrukowanie.com
Kod rabatowy: JESIEN2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotr21
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2016 20:47 Temat postu: |
|
|
W tym roku z pogodą rzeczywiście było różnie. Warto zwrócić uwagę, że wiele osób w tym orku wybrało wakacje w Polsce. A miejsc na nocleg ni brakuje, również apartamentów http://krajowy.biz/firma,janinaartpl |
|
Powrót do góry |
|
 |
gg
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2016 21:44 Temat postu: |
|
|
Dla mnie rewelacyjne są pokoje w Kuracyjnym (gdynia). Warto się tam wybrać we dwoje, ze znajomymi czy z dziećmi. Można tam miło spędzić czas niezależnie od pogody. Poza tym plusem jest to, że zawsze jest tam sporo ofert specjalnych, z których warto skorzystać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kami8
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2017 18:07 Temat postu: |
|
|
A te http://solaris.turystyka.pl/pensjonat pokoje nad morzem? Co o nich myślicie? Miejsce naprawdę godne uwagi. Z ośrodka jest blisko do morza. Można się tam wybrać zarówno z rodziną, jak również ze znajomymi. Zamiast wybierać zapełnione przez ludzi Trójmiasto, to lepiej zdecydować się na wypoczynek w pełnym tego słowa znaczeniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ik1
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2017 13:52 Temat postu: |
|
|
mi to przydałby się wakacje już teraz, a do lata jeszcze dużo czasu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fela
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2017 12:11 Temat postu: |
|
|
Mam to samo . Chociaż zawsze można wyjechać gdzieś w góry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariia1990
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 19:53 Temat postu: |
|
|
Ja również postawiłabym raczej na zagraniczne kierunki. Wydaje mi się, że cenowo to bardzo podobnie wychodzi, jeżeli poszukacie dobrych ofert, a jednak macie większą pewność pogody i zwiedzicie coś nowego Polecam udać się na chorwacje autokarem https://www.europol.com.pl/chorwacja . Jest to bardzo fajny kraj, typowo turystyczny, mają bardzo dobre jedzenie i w miare przystępne ceny jak na takie dobre warunki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzennika5
|
Wysłany: Wto Lip 11, 2017 10:16 Temat postu: |
|
|
My często wyjezdzamy nad polski Bałtyk i wgl tego nie żałujemy, nawet jak pogoda nie dopisze. Najbardziej te wycieczki mi sie podobaja dlatego ze wybieramy sie na nie motocyklami od http://motohangar.pl/ . Super sprawa, juz sama trasa to przygoda ;D |
|
Powrót do góry |
|
 |
liszaja
|
Wysłany: Wto Lip 11, 2017 12:11 Temat postu: |
|
|
Nie mam nic przeciwko morzu, ale jednak zdecydowanie bardziej wolę wakacje w górach, gdzie jest znacznie więcej możliwości aktywnego spędzenia czasu niezależnie od pogody. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 11, 2017 12:11 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |