Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gg
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2020 20:43 Temat postu: |
|
|
Tutaj sobie zerknijcie: praca Rzeszów . Jest tam namiar na ciekawy portal, na którym można znaleźć idealną pracę. Trzeba robić to, co się lubi i za godziwe wynagrodzenie. W przeciwnym wypadku prędzej czy później będziemy musieli rozglądać się za nową, a to zazwyczaj zabiera wiele czasu i pieniędzy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lut 22, 2020 20:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bydek09
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AllanPrix
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hamster
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2020 14:29 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobre warunki współpracy oferuje agencja PrismaWorx. Słyszałem wiele pozytywnych opinii od wielu osób, którzy wspominali o tym, że mieli stały kontakt z osobami z firmy, że warunki zakwaterowań są w w porządku, regularna praca, stałe wypłaty itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
GabrielRWrz
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2020 08:43 Temat postu: |
|
|
Ja polecam przeglądać oferty pracy za granicą, zazwyczaj jest naprawdę spory wybór ogłoszeń w różnych branżach. Moja koleżanka niedawno znalazła pracę dla par we Francji na https://polandworkforce.com/francja-praca-dla-par/. Z pomogą agencji obecnie pracują razem i są bardzo zadowoleni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka_1
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2021 09:56 Temat postu: |
|
|
jak szukacie pracy w charakterze opiekuna/asystenta osoby starszej i planujecie wyjazd za granicę to zdecydowanie warto się zgłosić do agencji Dolce Vita ja sama wyjeżdzam z nimi od dawna i polecam. wysokie zarobki, premie, umowa. firma bardzo dba o swoich pracowników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alien
|
Wysłany: Pon Sty 25, 2021 10:01 Temat postu: |
|
|
Podjęłam decyzję o wyjeździe i pracy za granicą. Ze względu na skończoną szkołę i uprawnienia opiekuna medycznego i osób starszych, chciałam pracować w tym zakresie. Znajoma poleciła mi fajną firmę https://west-arbeit.pl/oferty-pracy/, która organizuje takie wyjazdy. Cały wyjazd zaplanowany szczegółowo i zadbane o wszystko. Umowa na bardzo fajnych warunkach i praktycznie nic samemu nie trzeba załatwiać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 25, 2021 10:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |